(închide)

Elevii Angelicăi Mirea, premiul I la concursul județean de colinde „Nașterea Domnului”

 

Mai mulți elevi talentați, care studiază la Liceul Teologic din municipiul Târgu-Jiu, și care sunt pregătiți de profesorul Angelica Mirea, au obținut premiul I la două categorii ale concursului județean de colinde „Nașterea Domnului”, ediția IX-a. Concursul este organizat anual de către ISJ Gorj. 

Anul acesta, eleva Racoceanu Izabela a obținut premiul I la secțiunea Soliști vocali, iar grupul vocal folcloric al Liceului Teologic a obținut premiul I la secțiunea Grup vocal. Toți elevii sunt pregătiți de profesorul și interpretul Angelica Mirea. 

Componenta grupului vocal este următoarea: Racocenu Izabela, Popescu Sebastian, Gârbaci Roberta, Tircavu Roberta, Denisa Meche, toți fiind elevi foarte talentați și muncitori, pasionați de muzică, dar care au și rezultate școlare bune. „Am obținut azi două premii importante la concursul județean de colinde intitulat " Nașterea Domnului " Ediția a IX-a ( la secțiunea grup vocal liceu -premiul 1 și secțiunea soliști vocal - Premiul I obținut de elevă mea din clasa a X-a Racoceanu Izabela). Îi felicit din suflet pe toți elevii mei! Sunt extraordinari. Tuturor le urez sărbători binecuvântate și un an nou plin de bucurii și reușite pe toate planurile!”, a spus profesorul Angelica Mirea. 

Angelica Mirea, profesor al Liceului Teologic din municipiul Târgu-Jiu, este o cunoscută interpretă de muzică populară, dar și de pricesne și muzică bisericească, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști din Gorj. Aceasta este  si instructor Canto popular la Scoala Populară de Artă din municipiul Tg-Jiu și se ocupă de două secții externe: Grupul vocal de la Scoala Gimnazială Draguțești și Grupul vocal folcloric de la Școala Dănești. Ambele grupuri sunt coordonate de Profesor Instructor Angelica Mirea, din cadrul Școlii Populare de Artă "Constantin Brâncuși" Tg-Jiu, iar anul acesta a fost încununat de mai multe recunoașteri ale talentului elevilor. 

 

 

Galerie foto








Vizualizări: 728

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste