(închide)

Ești student și știi limba germană? Poți lucra în străinătate

 

AJOFM Gorj a anunţat că a  ȋnceput perioada de ȋnregistrare a aplicaţiilor ȋn programul destinat studenţilor care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni). Sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

În cadrul acestui program, pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană. „Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producţia industrială şi ȋn domeniul serviciilor. Studenţii care au domiciliul sau sunt ȋnregistraţi la o instituţie de ȋnvăţământ superior din judeţul Gorj, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj în vederea înregistrării aplicaţiilor“, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Gorj. 

Ȋnregistrarea se va desfășura până la data de 14.02.2020, ȋn intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0253 211568.

Vizualizări: 377

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste