(închide)

Ministrul Economiei: Şeful Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a fost schimbat din cauza prejudiciilor aduse companiei

 

Consiliul de Supraveghere (CS) al Complexului Energetic Oltenia l-a  înlocuit din funcţie a directorului general al companiei, Sorin Boza, din cauza prejudiciilor aduse companiei. POtrivit MInisterului, Boza a fost demis sin din cauza faptului că nu a fost selectat în mod legal, a declarat, marţi, pentru AGERPRES. Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a spus că în urma unor controale s-a aflat faptul că CEO are prejudicii de 600 de milioane de lei ca urmare a managementului defectuos.

"Ieri (luni - n.r.) a fost un Consiliu de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia destul de lung, toată ziua, şi s-a discutat raportul pe care l-am trimis, al corpului de control al ministrului Energiei care a rămas definitiv în urma pronunţării de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în decembrie şi le-am mai trimis şi raportul corpului de control al prim-ministrului, care mi-a parvenit din decembrie, făcut în 2018, care până acum nu fuseseră trimise CS-ului", a precizat ministrul. "Daniel Burlan (cel care l-a înlocuit pe Boza - n.r.) este cel care a venit ultimul în Directorat şi care nu a avut nicio treabă cu perioada aceea de control. Acum toată lumea este interimar numit", a precizat el.

Vizualizări: 665

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste