(închide)

Fostul lider al ALDE Motru a decedat din cauza coronavirusului. Era internat

 

Ion Cojocaru, fostul lider al ALDE Motru, a murit, joi, la Spitalul Târgu Cărbunești, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Potrivit apropiaților, politicianul Ion Cojocaru suferea de o boală incurabilă pe care o ținea sub control. Acesta a fost consilier local ALDE în mandatul 2016-2020 în Consiliul Local Motru. A fost președinte ALDE Motru, dar vara aceasta a decis să schimbe partidul și a candidat din partea PPU SL la alegeri locale de luna trecută, nereușind să intre în CL. De asemenea, reprezentanții PNL Gorj au transmis condolenațe familiei. „PNL Gorj își exprimă profundul regret față de trecerea la cele veșnice a fostului nostru coleg din municipiul Motru - Ion Cojocaru.
Ion Cojocaru a deținut, in urma cu cativa ani, functia de președinte al organizației Motru a PNL, fiind si copresedinte al organizatiei in perioada fuziunii dintre PNL si PDL.
Condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Sute de mesaje de condoleanțe au apărut în mediul online după aflarea tragicei vești. „Drum lin spre cer ! Pentru mine ai fost un sef minunat ! Odihna vesnica! Nu te voi uita”, a scris o motreancă. „Sincere condoleante, Dumnezeu să-l aibă în grija sa iar familiei multă putere în aceste momente grele”, este un alt mesaj.

Unul dintre cele mai impresionante mesaje a fost scris de Gigel Jianu, fostul edil al municipiului Motru: „Nu sunt niciodată destule cuvinte când Dumnezeu cheamă la El pe unul dintre noi… Astăzi, cernită zi… a fost rândul unui om bun, pe care orașul Motru îl va plânge multă vreme de-acum încolo. Un om de la care toți ceilalți am avut de învățat, deschizător de drumuri în PNL Motru, un bun manager, mereu cu tolba plină de planuri.
Așa îl știm pe Nelu Cojocaru! Drum binecuvântat către odihna veșnică, Ion Cojocaru!
Viața nu ți-a dat nimic de-a gata și nici n-a fost dreaptă… dimpotrivă, prietene, i-ai oferit atât de mult!...Mulțumim pentru timpul pe care l-ai împărtășit cu noi, Ion Cojocaru! Să te odihnești în pace! Cele mai sincere condoleanțe familiei”

Vizualizări: 1,855

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste