(închide)

Fotomodelul Alina Chirculescu, prezentări de modă pentru cel mai cunoscut designer din Emiratele Arabe Unite!

 

Frumoasa și talentata Alina Chirculescu, gorjeanca originară din municipiul Motru, a mai bifat un vis împlinit: zilele trecute a defilat pentru cel mai mare și mai cunoscut designer din Emiratele Arabe Unite, dr. Mona al Mansouri! 

Alina Chirculescu are 24 de ani și unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din România. An de an a bifat prezentări de modă foarte importante, concursuri de miss câștigate în afara României și nu numai. La începutul lunii octombrie, Alina Chirculescu a participat la World Fashion Festival Awards Dubai, iar zilele trecute frumoasa Alina a prezentat pe cat-walk-ul din Dubai creațiile designerului Mona al Mansouri, creatorul nr. 1 al Dubaiului!

Mona al Mansouri, unul dintre cei mai mari creatori ai lumii, este un designer internațional din Emiratele Arabe Unite care a absolvit facultățile de inginerie geologică și inginerie biologică. A lucrat ca inginer în industria petrolieră geofizică, dar începând cu 1991, a devenit designer de modă în Emirate. În 2010, revista franceză L'officiel a desemnat-o cea mai influentă persoană asupra societății, grație realizărilor sale din domeniul fashion. Are la activ nenumărate prezentări de modă, participări la evenimente din toată lumea, premii, fiind apreciată la nivel internațional.

Fotomodelul Alina Chirculescu  a câștigat multe titluri și trofee, printre care amintim Locul I al concursului internațional - Fotomodel al anului 2016, Locul 1 Miss 7 continente 2016, Turcia, Titlul „Cea mai frumoasă femeie de pe cele 7 continente din 2016”, Locul 1 Miss Plaja (Miss plajă) din România, Miss Diamond România 2016 sau Miss Uniq România, Miss FashionTV România. A defilat pentru Cătălin Botezatu, Laura Olteanu, Felba, Ioana Ciolaciu, Narcisa Pheres, Diana Caramaci, Ionuț Galvan etc. Este de asemenea Ambasador al mărcii pentru Fashion TV. 

Galerie foto






Vizualizări: 2,989

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste