Mihnea Vîlceanu a defilat pe podiumul de la “Atipic Beauty” Timișoara

 

Asociaţia Open Your Heart în parteneriat cu MCS Models, vă invită la “Atipic Beauty Timişoara 2019 supported by Alin Gălăţescu”, un eveniment emoţionant aflat la a-20-a ediţie, care transmite un mesaj puternic: Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!

Și gorjeanul nostru Mihnea Vîlceanu, un tânăr care a dovedit de-a lungul anilor că poate învinge și depăși orice greutate, a participat la acest minunat eveniment și a defilat, la fel ca și la edițiile anterioare! Mihnea a participat și anul trecut la Atipic Beauty București. ESte, de asemenea, unul dintre cei mai buni studenți ai Universității de Vest Timișoara, iar în noiembrie 2018, pentru rezultatele sale academice-Mihnea a absolvit facultatea de Matematică-Informatică ca șef de promoție-, târgujianul a primit premiul de excelență. Mihnea a primit atunci premiul "Studentul anului". Gorjeanul, care s-a facut remarcat si la show-ul Vocea României, este apreciat de conducerea UVT, acum fiind masterand la această universitate de prestigiu. ESte pasionat de muzică, talentul său fiind apreciat chiar și la Vocea României! Este un exemplu!

Ținutele prezentate în cadrul Atipic bEauty au fost semnate de celebri designeri romani: Tina Olari, Aryanna Karen, L’ Atelier Couture by Loredana Ciangau, Mahnoor by Loredana Sandu, Eln’s by Tabita Gliga, Urma Fashion, Tudor Tailor, Men’s Club, Nicoleta Negura, Mr. Roman, Aleha Toncea si Rouge. Rochiile au adus un omagiu frumuseţii feminine! “Proiectul meu de suflet, Atipic Beauty, a fost creat pentru ca oamenii cu dizabilitati sa fie priviti ca oameni normali. Pentru ca asta si sunt, si pot construi mult in viata, in ciuda dizabilitatilor. Evenimentele noastre fashion aduc pe podium modele in scaun rulant, care defileaza alaturi de celebritati, in creatii vestimentare a designerilor romani”, a spus Magda Coman, fost fotomodel international, care a ramas paralizata in urma unui accident rutier. „Am participat la "Atipic Beauty Timișoara 2019" alături de 12 tineri în scaune cu rotile, 12 modele de viață. Pentru mine a fost un moment special, un moment foarte emoționant, un moment pe care nu-l voi uita prea curând. Mulțumesc organizatorilor pentru invitația de a participa alături de acești tineri minunați de la care avem ce învăța”, a declarat politicianul Cătălin Dobra, participant la eveniment. „Am avut o mare bucurie sa fiu nominalizata impreuna cu alte personalități din Timisoara sa particip la acest eveniment, in premiera in orasul nostru.
Trebuie sa intelegem ca frumusetea este atipica, sa vedem dincolo de înfătisare OMUL.
Sa ne respectam semenii, sa invatam ca frumusetea inseamna bunatate si vine din ceea ce putem darui”, a spus Ileana Tomoioagă din Timișoara.

Galerie fotoVizualizări: 298

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste