(închide)

Gorj: Motociclist teribilist, sancționat de polițiștii de la Rutieră! A executat un foc de avertisment ca să îl oprească

 

Din păcate, din ce în mai mulți șoferi uită să respecte regulile de circulație și legislația în vigoare!

În această după amiază, agentul prinicpal de poliție Florin Anghelescu și colegul său de la Poliția Rutieră au vrut să oprească în trafic pe raza municipiului Târgu Jiu, conducătorul unei motociclete. Tânărul nu i-a băgat în seamă pe oamenii legii și și-a continuat drumul. 

Agent sef adjunct Florin Anghelescu și agent sef principal Aurel Leustean au decis să îl urmărească pe șofer. Pentru că nu a vrut deloc să oprească motocicleta, după câțiva km de urmărire, mai exact pe raza comunei Bengești Ciocadia, agentul principal de poliție Florin Anghelescu a executat un foc de avertisment în plan vertical. Nici acest lucru nu l-a făcut pe tânăr să oprească. 

Au fost instituite mai multe filtre de poliție pentru depistarea motociclistului, fiind identificat de polițiști în comuna Scoarța. Era vorba despre un tânăr de 19 ani din Rovinari. 

Motociclistul a rămas fără permis pentru 870 zile, acestuia fiindu-i suspendat dreptul de a conduce; de asemenea, i a fost reținut și certificatul de înmatriculare si plăcuța cu număr a motocicletei.  Oamenii legii au deschis și un  dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Tânărul a fost amendat cu  6090 lei.

Iată comunicatul IPJ Gorj: "La data de 12 octombrie, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce executa activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, a efectuat semnalul regulamentar de oprire al unei motociclete, însă conducătorul acesteia și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia până în localitatea Bengești-Ciocadia, unde unul dintre agenți a executat un foc de avertisment în plan vertical, însă conducătorul motocicletei nu a oprit.

Au fost instituite mai multe filtre de poliție pentru depistarea acestuia, fiind identificat de polițiști în comuna Scoarța.

 Polițiștii au stabilit că un tânăr de 19 ani, din orașul Rovinari a condus motocicleta.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.090 de lei pentru depășire neregulamentară, nerespectarea dispozițiilor polițistului rutier, trecerea pe culoarea roșie a semaforului și conducere agresivă, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru 870 de zile, precum și reținerea plăcuței cu numărul de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare."

Galerie foto



Vizualizări: 3,437

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste