(închide)

Salvată de polițiști! Se urcase pe schelele unui bloc din Târgu Jiu

 

O femeie din Targu jiu a fost la un pas să pice in gol de pe schelele unui bloc. Ea s-a urcat intr-un bloc in construcții, la etajul 8. Se plimba pe schele când a fost văzută de un vecin dintr-un bloc din apropiere. Omul a sunat la 112 și a anunțat că este posibil să pice schelele pentru că se aude un zgomot puternic. O patrulă a polițiștilor de la ordine publică a găsit-o pe femeie acolo. Oamenii legii au reușit să o coboare și au dus-o la secția psihiatrie a SJU Târgu Jiu. Femeia, in vârsta de 39 de ani, este cunoscuta cu probleme psihice

"În noaptea de 10/11 octombrie a.c., în jurul orei 03:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de un bărbat, despre faptul că pe schela amplasată pentru anveloparea blocului, ar fi observat o persoană. În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică format din doi agenţi de poliţie, care au stabilit că pe schela aflată în proximitatea unui bloc de locuințe, situat pe strada Gheorghe Magheru din municipiu, se afla o femeie, de 39 de ani, care amenința că-și va lua viața, pe fondul unor probleme de natură personală. 

Fără să ezite, cei doi poliţişti au urcat pe schele și au purtat discuții cu femeia, reuşind, după câteva zeci de minute, să o convingă să renunțe la intenţia suicidală și să îi însoțească.

Femeia a fost astfel salvată de poliţişti și transportată de un echipaj medical la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu, pentru acordarea unor îngrijiri medicale de specialitate.", a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 886

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste