(închide)

Gorj: DJ 674 va fi reabilitat. Vor fi amenajate și 34 de stații de autobuz

 

Un nou drum județean, în lungime de 44 de km, aflat în administrarea Consiliului Județean Gorj, va fi reabilitat. Pe 18 februarie a fost semnat contractul privind executarea și finalizarea lucrărilor la obiectivul de investiție „Reabilitare DJ 674, Vlăduleni-Urdari-Turceni-Ionești-limită județul Mehedinți”.
Reabilitarea DJ 674 se va face pe segmentul care străbate localitățile Vlăduleni, Fărcășești, Valea cu Apă, Peșteana de Jos, Hotăroasa, Urdari, Fântânele, Strâmba Jiu, Valea Viei, Gârbovu, Murgești, Jilțu, Turceni, Ionești, Iliești, Gura Șușiței, Picu.
Lucrările vor demara în data de 15 martie 2019, executantul având un termen de finalizare a lucrărilor de 24 de luni. Lucrările vor consta, în principal, din:  sistem rutier nou; reamenajarea trotuarelor existente, realizarea de piste pentru bicicliști, amenajarea a 34 de stații de autobuz, amenajarea unui număr de 2.491 podețe (acces la proprietăți); reabilitarea unui număr de 30 de poduri aflate pe lungimea totală a obiectivului de investiție.
Tot din data de 15 martie, CJ Gorj va începe reabilitarea a 80 de kilometri de drumuri județene.

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste