(închide)

Gorj: Poliția și Armata sunt cu noi! „STAȚI ACASĂ!”

 

În foarte multe localități din județul Gorj au loc astăzi, 28 martie, acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse prin Ordonanța Militară numărul 3/ 2020. Potrivit IPJ Gorj, acțiunile au scop preventiv și de (re)informare a cetățenilor cu privire la necesitatea respectării prevederilor impuse de Ordonața Militară.

Gorjenii trebuie să înțeleagă cât este de important să stea în locuințe sau în curțile gospodăriilor, dacă locuiesc în mediul rural și să țină cont de cea mai importantă regulă pentru prevenirea infecției cu COVID-19: distanțarea socială-#STAȚI ACASĂ, este mesajul autorităților. De asemenea, păstrarea igienei mâinilor este un alt pas foarte important de respectat.  Totodată, oamenii legii verifică și dacă se respectă prevederea Ordonanțelor Militare referitoare la interdicția de formare a unui grup mai mare de trei persoane pentru deplasări în spațiul public. În activitățile specifice desfășurate de forțele de ordine, reprezentanții IPJ și IJJ Gorj sunt sprijiniți și de lucrători din cadrul Ministerului Apărării Naționale și polițiștii locali. „Reamintim că dispozitivul de ordine și siguranță publică acționează pentru prevenirea șilimitarea răspândirii noului Coronavirus (COVID 19), dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel”, transmite cei de la IPJ Gorj.

Forțele de ordine vor continua să acționeze în sistem integrat pentru impunerea măsurilor legale dispuse pe perioada stării de urgență. Polițiștii gorjeni solicită tuturor cetățenilor să se conformeze și să respecte cu strictețe măsurile instituite de autorități, pentru siguranța și sănătatea lor și a celor din jur!

Galerie foto








Vizualizări: 4,081

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste