(închide)

Grav accident la Novaci: un autoturism a căzut de pe un pod. Trei persoane au decedat

 

Pompierii gorjeni au intervenit duminică dimineață la un accident  produs pe raza localitatii Novaci in care a fost implicat un autovehicul care a cazut de pe un pod. Din păcate trei persoane au decedat. Potrivit Poliției, mașina era condusă de un bărbat din județul Vâlcea, toate victimele sfiind originare din același județ. 

Polițiștii care au efectuat cercetarea la fața locului au stabilit că un bărbat de 47 de ani, din comuna Ionești, judet Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Valea Gilortului, din orașul Novaci, la trecerea pe un pod peste râul Gilort a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a plonjat în albia râului Gilort, căzând de pe pod de la o înălțime de aproximativ 5 metri, autoturismul aterizând pe plafon. Din păcate, în urma impactului, persoanele aflate în autoturism au rămas încarcerate, după scoaterea acestora stabilindu-se că doi bărbați, de 39 respectiv 51 de ani, din Stoiesti, respectiv Ionesti, județul Vâlcea, precum și conducătorul autoturismului sunt decedați.

Totodată, din autoturism a mai fost scoasă o persoană inconștientă, care, după ce a fost stabilizată, a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continua pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt. In cauza, polițiștii au întocmit dosar penal, in care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșitii infracțiunilor de vătămare corporală din culpa si ucidere din culpa.

 "La Novaci un autoturism a părăsit partea carosabilă și a căzut în râul Gilort de la aproximativ 5 metri înălțime, în interior fiind 4 persoane.La fața locului s-a deplasat descarcerarea pentru scoaterea victimelor din autoturism și echipaje de ambulanta pentru sprijin medical.La acest moment 3 persoane sunt decedate și una a fost transportată la o unitate medicala pentru îngrijiri de specialitate.Locul accidentului este situat intr-o zona montana, imediat după portiunea de unde autovehiculul a părăsit partea carosabila fiind montata o bariera, drumul continuandu-se prin munte, ca forestier!", a transmis IPJ Gorj.

Galerie foto




Vizualizări: 5,704

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste