(închide)

Pandurii scapă de depunctare şi continuă în Liga 2! FIFA a suspendat sancţiunea

 

FIFA a suspendat pe o perioadă nedeterminată sancţiunea cu depunctarea dictată clubului Pandurii Târgu Jiu pentru datorii către doi dintre foştii săi jucători, bosniacul Gordan Bunoza şi sârbul Nikola Vasiljevic. Sancţiunea ar fi reprezentat practic retrogradarea Pandurilor, deoarece în acest moment, cu o etapă înaintea finalului campionatului, gorjenii se află pe locul 15 în clasament, ultimul care asigură menţinerea în Liga 2!

"Forul fotbalistic mondial a înştiinţat astăzi Federaţia Română de Fotbal  cu privire la decizia de a suspenda sancţiunea aplicată clubului gorjean. Pe 22 mai 2019, Comitetul Executiv FRF, luând act de informarea FIFA privind sancţionarea clubului CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu cu 9 puncte, a votat aplicarea sancţiunii în situaţia în care, până la data de 30 mai 2019 inclusiv, FRF nu primeşte o informare din partea FIFA cu privire la retragerea solicitării de a se aplica sancţiunile respective. Astăzi, FIFA a trimis spre FRF o solicitare privind suspendarea acestei sancţiuni, fără a menţiona termene sau date legate de durata acestei suspendări", se menţionează pe site-ul FRF.

Sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-2/pandurii-scapa-de-depunctare-si-ramane-in-liga-2-fifa-a-suspendat-sanctiunea-gorjenilor-667698

Vizualizări: 584

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste