(închide)

Green Heaven Resort Crasna, paradisul modern al bungalow-urilor! Locul perfect pentru o escapadă memorabilă

 

„Bun venit în paradisul modern al bungalow-urilor noastre!”, așa își primesc soții Negrea oaspeții! Și au mare dreptate! Căci au reușit să realizeze la Crasna-Gorj un adevărat paradis căutat de turiști! Green Heaven Resort este un concept unic, cu panorame spectaculoase, resortul oferă 10 bungalow-uri, amenajate până la ultimul detaliu, spre a oferi un plus de conform doritorilor.

 
La Green Heaven Resort din comuna Crasna sunt disponibile 10 locuințe idilice, fiecare amenajată cu eleganță și rafinament. Dănuța și Cosmin Negrea au gândit frumoasa lor afacere în detaliu; fiecare bungalow este unic, având culori diferite pentru a se potrivi gusturilor celor mai pretențioși dintre turiști. Noua afacere i-a făcut pe amândoi să renunţe la viaţa de oraş și nu regretă!

Aici, într-un frumos sat din comuna Crasna, turiștii vor descoperi un univers de confort și lux, unde designul modern se îmbină armonios cu facilitățile de ultimă generație. Situat pe drumul ce face legătura între stațiunea Rânca și Valea Jiului/Targu Jiu, la mai puțin de 1 km distanță de poalele munților, Green Heaven Resort oferă multiple opțiuni de recreere și relaxare. Doritorii de adrenalină pot încerca parcul de aventură aflat la o distanță mai mică de 10 min de locație, prevăzut cu tiroliană, tir cu arcul și multe alte atracții, de asemenea pot organiza excursii cu atv-uri în zonele din apropiere. Zona adăpostește o serie de mănăstiri și peșteri ce merită vizitate, deasemenea o stațiune balneară, iar pentru cei ce nu sunt din zonă, la 30 min distanță se află orașul cu operele lui Constantin Brâncuși.

Green Heaven Resort este un refugiu perfect pentru relaxare și reconectare

Camerele sunt  confortabile, restaurantul are mereu preparate delicioase, peisajele sunt încântătoare și atmosfera este relaxantă. Restaurantul a fost conceput pentru a satisface și cele mai exigente gusturi, restaurantul oferă o gamă diversificată de produse, cu servire în locație sau cu livrare la domiciliu. 

Cosmin Negrea, administrator resort, a spus într-un interviu acordat Antenei 1: „Este locul unde au trăit străbunicii tatălui meu. Locul unde a fost amplasată casa bătrânească, În locul unde e bungalow-ul 7 şi 8, se regăsea o casă de lemn, construită din bârne. Unde e camera tehnică, era grajdul pentru animale. În resortul sunt zece bungalow-uri. Avem restaurant în incintă, un spaţiu de joacă pentru copii, spaţii de relaxare, un lac de pescuit şi, în curând, urmează şi o piscină. Am încercat să creăm un loc care să îmbine modernul cu natura. Este ca o grădină interioară închisă, în natură”. 

Green Heaven Resort, una dintre cele mai noi cazări din județul Gorj și este situată pe strada Tineretului, Nr 5, Drăgoiești, Comuna Crasna. 

Galerie foto







Vizualizări: 4,303

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste