(închide)

Încă trei centre de vaccinare în Gorj

 

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj au anunțat că încă trei centre de vaccinare vor deveni funcționale, la nivelul județului Gorj, începând de luni, 15 februarie 2021. Tot luni va începe și „imunizarea populației cu vaccinul AstraZeneca, transmite Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Centrele destinate vaccinării cu AstraZeneca vor fi deschise în următoarele locații: Bumbești-Jiu- Sala de Sport; Stoina- Cămin Cultural; Tismana- Casa de Cultură.
„Înscrierea pentru vaccinare se va putea realiza începând, de mâine, 10 februarie, și se adresează persoanelor care, potrivit strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale”, spun cei de la DSP Gorj. În momentul de față, la nivelul județului Gorj, sunt funcționale 5 centre comunitare de vaccinare: Târgu Jiu- Școala Gimnazială ,,Constantin Brâncuși’’ (Sala de Sport), Stadionul Municipal, Târgu-Cărbunești- Clubul Pensionarilor, Motru- Școala Catolică, Bâlteni- Căminul Cultural.     

Vizualizări: 395

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste