Invitați de seamă vin la Runcu! Balul de Crăciun de la Bâlta, eveniment plin de surprize

 

Un spectacol extraordinar de folclor şi rap va avea loc în satul Bâlta al comunei gorjene Runcu, pe 27 decembrie, a treia zi de Crăciun! Ca și în anii trecuți, organizatorii le pregătesc localnicilor multe surprize, intrarea fiind liberă la eveniment. 

Ediția din acest an a Balului de Crăciun îi are ca organizatori pe Adi Câmpeanu, reprezentantul autorității locale-Primăria Runcu, Nicolae Turtoi, Popescu Cosmin, Nicu Bâlteanu, Cosmin Valentin Arbagic şi Ionuţ Pîrvan, un tânăr originar din Runcu, student la Facultatea de Teologie Otodoxă din Craiova. Balul de Crăciun a început a fi organizat acum câțiva ani la inițiativa acestui tânăr student, un talentat solist și iubitor al tradițiilor poulare! 

Balul de Crăciun din acest an va începe de la ora 19,00, iar invitații sunt: Luminița și Nicu Bâlteanu, solistul Nicu Fîciu, Bianca Sîrbum Roxana Croitoru, Marius Baldovin, Lorena Andrei, instrumentiștii Daniel Pora, Mădălin Iepure, Robert și Mădălin Florescu, Leo Stoichin, Robert Maria, Flavius Onea, Sanda Robert, Mihail Safta, Vlad Andrei. De asemenea, prezenţi vor fi şi artiştii Ansamblului Folcloric „Maria Apostol”, trupa CI Brothers, dar şi trupa Galactic Crew, dar și o trupă de dansuri surpriză!! Spectacolul va fi prezentat de Ionuț Pârvan și Ana Maria Stoichin. „Mulțumesc organizatorilor și sponsorilor acestui eveniment. Mulțumesc domnilor Adi Câmpeanu, Nicolae Turtoi, Popescu Cosmin, Nicu Bâlteanu, Cosmin Valentin Arbagic.  Obştea „Muntele Runcu” este unul dintre sponsorii evenimentului, alături de doamna Mădălina Drăcea, Liga Culturală Fiii Gorjului, domnul Gabriel Gorjanu, Firma Arslan și Costume Populare Nicu. Le mulțumesc tuturor și îi așteptăm pe locuitorii satului Bâlta și nu numai la o seară de petrecere memorabilă!”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Ionuț Pârvan din Runcu.

Studentul Ionuț Pârvan a mai fost implicat în ultimii ani în oreganizarea unor evenimente culturale cu totul deosebite, mai ales ca omagiu adus Mariei Apostol.

Vizualizări: 603

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste