(închide)

Invitație la Cinema Sergiu Nicolaescu Târgu-Jiu: „Clouds of Chernobyl”-un film extraordinar bazat pe o întâmplare reală

 

În perioada 5 octombrie - 14 decembrie, pornim în Caravană în 24 de orașe din țară! Venim și la tine în localitate cu un film extraordinar, Clouds of Chernobyl, filmul de debut al regizoarei Ligia Ciornei, premiat internațional! (vezi aici programul: https://lifecall.ro/evenimente/caravana-lifecall/)

În perioada 05 octombrie 2022 – 14 decembrie 2022 acest proiect cultural educativ cu scop caritabil se va desfasura în 24 de orașe din România: Brașov, Tîrgu Mures, Sibiu, București, Rădăuți, Suceava, Vaslui, Iași, Bacău, Piatra Neamț, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj, Satu Mare, Ploiești, Pitești, Buzău, Tulcea, Galați, Constanța, Târgu Jiu, Craiova, Târgoviște.

Pe 12 DECEMBRIE 2022, ora 19:00 – la Cinema Sergiu Nicolaescu - la evenimentul Caravana cultural - educativa LifeCall – de la Constrangere la Libertate. 
Filmul se bazează pe o întâmplare reală și descrie lupta unei mame de a păstra cea de-a treia sarcină sub presiunea exercitată de familie, explozia de la Cernobîl și a decretului cu numărul 770 dat de Nicolae Ceaușescu împotriva avortului.
După film, te invităm la un DIALOG DESCHIS pe marginea temelor expuse în film – familie, comunism, violență, avort, pubertate, dragoste, adolescență și libertate – subiecte mai actuale ca niciodată
La acest dialog vor fi prezenți – reprezentanții LifeCall, regizoarea Ligia Ciornei și o parte din actorii filmului, dar și invitați speciali, precum psihologi, istorici, medici, profesori și preoți.
Faci o fapta bună și susții Viața! Valoarea biletului este o donație pentru a susține proiectele LifeCall și, implicit, fiecare femeie însărcinată aflată în nevoie, pe care asociația LifeCall îi are și îi va avea în grijă.
Accesul la eveniment se face în baza unei DONAȚII de 25 lei.
TIKETUL - DONAȚIE se găsește pe https://eventim.ro, https://iabilet.ro sau în magazinele FLANCO și DIVERTA

https://www.facebook.com/asociatialifecall/

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste