(închide)

Ionela Guzic, ședințe foto cu animăluțe abandonate ca să le găsească familii responsabile! Vrea să convingă oamenii să adopte

 

Frumoasa și talentata Ionela Guzic este un model pentru mulți tineri, căci, pe lângă faptul că este un artist foarte cunoscut, gorjeanca se implică activ în numeroase campanii de salvare și sterilizare a animalelor, dar și de stopare a abandonului animalelor domestice. În ultimii ani, artista Ionela Guzic s-a implicat ca și voluntar în nenumărate acțiuni și salvează, sterilizează animale, informează românii de la sate și orașe despre importanța sterilizării animalelor (a câinilor și pisicilor) și ne îndeamnă pe toți să adoptăm animale!

Ionela este un om frumos la chip, dar mai alea sla suflet, fiind mărinimoasă și iubitoare de animale. În ultimii ani, din pură convingere și din dorința de a schimba societatea românească, Ionela Guzic s-a implicat foarte mult în activități care au ca scop protecția animalelor: „Mă implic foarte mult în tot ce are legătură cu aniamlele: donez, salvez, am zeci de animale în grijă. Se fac multe sterizări GRATUITE, dar oamenii deși, sunt gratuite nu se implică, nu sterilizează, NU adoptă, ci cumpără. Ca să încerc să stopez acest fenomen, am decis alături de niște prieteni să îmi fac fotografii cu animale abandonate ca să le găsesc familii responsabile, iubitoare, care să le adopte. Cine dorește să adopte un cățel, eu îi voi duce la familia respectivă, mă ofer șofer și îmi ofer mașina să duc cățeii la sterilizat ca să nu se mai înmulțească. Fotografiile sunt un mod de a promova cățeii, sunt o șansă ca aceaștia să fie adoptați. Andreea Grigorescu și Adrian Schintei sunt cei ce m-au ajutat să le fac fotografii la bieții căței abandonați.Ei sunt cei mai buni fotografi din București. Vreau să conving oamenii să adopte animăluțe abandonate, să le ofere o șansă!”, a spus, pentru Pagina Olteniei, artista Ionela Guzic.

Ionela Guzic are în grijă 50 câini și 7 cai cărora le plătește lunar îngrijirea și „foster”-ul (cazarea). Toate aceste animale au fost salvate din mâinile propietarilor care le abuzau, băteau, supuneau la suferințe inimaginabile. Caii erau ținuți nemâncați zile întregi, iar câinii în lanțuri mult prea grele pentru greutatea lor. La toate emisiunile la care este invitată, artista ia cu ea un cățeluș ca să informeze telespectatorii, să-i îndemne să adopte maidanezii, să nu cumpere cățeluși. 

Galerie foto





Vizualizări: 794

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste