(închide)

Iulian Popescu, declarații despre ce va face în perioada următoare: „Nu pot să zic nu fără să văd cum este”

 

Iulian Popescu, fostul candidat PNL Gorj la președinția Consiliului Județean, a participat astăzi la emisiunea „Azi, în Gorj” de la Târgu-Jiu Tv și a vorbit cu jurnalista Mihaela Horvath despre ce se va întâmpla după aceste alegeri și despre viitoarea sa activitate.

În această emisiune, Iulian Popescu a declarat că cel mai probabil va ocupa locul câștigat după alegeri în CJ Gorj- adică, postul de consilier județean- deși la începutul campaniei electorale spunea că îl interesează doar președinția CJ. „O să vorbesc cu colegii mei, toată lumea din PNL îmi spune să păstrez funcția de consilier județean, dar voi vedea cum pot aduce valoare adăugată prin ceea ce fac. La nimic nu voi renunța din prima. Dacă văd că lucrurile nu merg în sensul bun, nu vreau doar să treacă timpul, atunci clar mă voi retrage. Nu vreau să mă îmbăt cu apă rece. Nu văd de ce să nu merg înainte și să încerc, pentru că sunt om care vrea să învețe. Nu pot să zic nu fără să văd cum este”, a spus Iulian Popescu la Târgu-Jiu Tv ( emisiunea integrală - pe TÂRGU JIU TV)

În ceea ce privește rezultatul alegerilor, Popescu a spus că se va face o analiză în interiorul partidului. Acesta a vorbit și despre o serie de măsuri care se vor lua după această analiză concretă. „Nu am reușit să schimbăm nimic în aceste alegeri și văd că PSD are majoritate și în CJ. Ne așteptam să câștigăm, în aceste luni am crezut că putem să învingem PSD. Nu m-am așteptat la acest trend, trebuie să facem o analiză internă în PNL pentru a vedea unde am greșit. Îmi asum un anumit eșec în comunicare, probabil m-am adresat unor cetățeni și am ignorat alții. Politica se face pe voturi, nu pe mesaje, căci mesaje am avut suficiente. Te superi când piezi, dar eu nu am avut nimic de pierdut. Am învățat foarte multe lucruri în această campanie. Este un punct de inflexiune în viața mea. (...) Nu m-am gândit să plec din PNL, decizia este doar de a găsi metoda de a ne implica mai mult în viața județului Gorj. Trebuie să facem o analiză să vedem unde am greșit. Nu pot să spun ce a greșit un anumit om. Am subevaluat PSD, eu personal am făcut foarte mult acest lucru. (…) Orice analiză fără măsuri este făcută degeaba. Trebuie să existe o listă de măsuri ca peste 4 ani PNL să conducă acest județ”, a spus fostul candidat.

De asemenea, Iulian Popescu a vorbit și despre importantul său proiect „Îmi pasă de Gorj”, program din care și actuala conducere a Consiliului Județean s-ar putea inspira. „Programul Îmi pasă de Gorj este pe un site public și poate fi preluat. Parte din ce am scris și gândit voi încerca să fac. Nu o să renunț. O să continui să lupt. Dar nu putem discuta acum de spitale noi și drum express. Cred că există ferestre de oportunități. (…) Mă bucur și mi-aș dori foarte mult să se întâmple proiectul cu spitalul, dar pot să îmi manifest pesimismul. Vrei să faci lucruri extraordinare care nu s-au făcut în 30 de ani? Trebuie să schimbi ceva. (…) Oamenii din echipa mea sunt valoroși. Și tineri. Este un mare câștig pentru mine, căci în această campanie am câștigat oameni foarte buni, prieteni și nu o să îi pot dezamăgi. Vom vedea cum ne vom putea implica mai bine și mai eficient în dezvoltarea județului Gorj. (...) Vom merge înainte cu reeditarea cărșților fundamentale ale Gorjului. Până cel târziu în ianuarie-februarie sperăm să reedităm și Gorjul istoric și pitoresc”, a mai spus, la Târgu-Jiu TV, Iulian Popescu.  

Vizualizări: 937

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste