(închide)

La 25 de ani, Marius din Polovragi are nevoie de noi toți pentru a câștiga lupta cu o boală nemiloasă

 

Marius Nodea este un tânăr care are toată viața înainte, dar care acum, mai mult ca niciodată, are nevoie de noi toți! De 10 ani, Marius duce o luptă cu o boală nemiloasă și acum, pentru a patra oară, va trebui să se opereze. Are o tumoră la creier, operabilă, însă intervenția chirurgicală costă mai bine de 40.000 de euro, iar familia sa se află în impas. Părinții săi doresc Putem ajuta cu toții! Orice sumă contează, din puțin se face mult! Contul pentru donații este: RO 07BRDE390SV16282453900 (Asociația pentru Dezvoltare Locală și Parteneriat Comunitar Polovragi) sau la Sediul Primăriei Polovragi.

Are 25 de ani și este din comuna Polovragi, locul unde oamenii sunt uniți și la bucurie și la necaz. În aceste momente, Marius are nevoie de noi toți, căci suma necesară pentru intervenția chirurgicală la care va fi supus este destul de mare. Reprezentanții Primăriei Polovragi au pus la dispoziția celor care vor dori să îl ajute pe Marius Nodea să învingă boala și să se poată opera, contul bancar al Asociației pentru Dezvoltare Locală și Parteneriat Comunitar Polovragi - RO 07BRDE390SV16282453900. De asemenea, donații se pot lăsa și la sediul Primăriei Polovragi.

Despre Marius, polovrăgeanul optimist și luptător, cei care îl cunosc bine spun că este un om extraordinar, un tânăr cu o deosebită putere de a lupta cu boala, de a nu se lăsa cuprins de gânduri negre. Este un erou pentru consătenii săi din Polovragi! Marius își dorește să dezvolte o afacere la Polovragi, să creeze locuri de muncă pentru consătenii săi. Își dorește să se facă bine și să facă bine. Așa a fost mereu! „Azi mă opresc la Polovragi, la Marius Nodea care are 25 de ani și o viață înainte. Mulți îl știu ca un ”copil” muncitor, cu suflet mare, cel care ne molipsește pe toți cu zâmbetul lui și ambiția de care dă dovadă. (...) tinerețea lui, venea și cu o problemă...tumoare pe creier. Când am aflat, nu știam ce reacție să adopt ca să nu rănesc, să nu supăr, dar Marius m-a făcut să iau atitudinea potrivită... cea care să mă facă să fiu eu. Deși mie îmi plângea sufletul de durere că un băiat ca el poate păți așa ceva, el era tot un zâmbet și un optimism. Mi-a povestim de planurile lui de viitor, dar fără să scape fraza ”Când mă fac bine...”, viitor de care noi, cei sănătoși, ne temem, viitor la care el speră și pentru care luptă în fiecare zi. O încercare grea la care l-a supus Dumnezeu, dar el o vede ca un hop. Mi-am promis și i-am promis că dacă voi avea șansa, am să-l ajut să-ți îndeplinească visul, acela de a crea locuri de muncă în sat”, a spus Andreea Epure David de la Ansamblul Cheile Oltețului. 

De la fiecare dintre noi câte ceva, donând îi putem salva viața lui Marius! Merită să își trăiască viața, să fie sănătos. 
Contul pentru donații este: RO 07BRDE390SV16282453900 (Asociația pentru Dezvoltare Locală și Parteneriat Comunitar Polovragi) sau la Sediul Primăriei Polovragi.

Vizualizări: 3,452

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste