(închide)

Aparatură nouă la SJU. Medicul Niculescu: „Atunci când antreprenori din mediul privat se implică în sistemul public, visurile pot deveni realitate!”

 

Secția Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a reușit, prin grija și bunăvoința unor oameni de afceri din județ, să achiziționeze un sistem complet Stryker System 8 de ultimă generație, în valoare de 20.000 euro, folosit zilnic pentru intervențiile din cadrul secției. „Un asemenea sistem oferă precizie, siguranță în utilizare și ne plasează în rândul secțiilor moderne de la nivel național”, a spus medicul Bogdan Niculescu. Acesta le-a mulțumit oamenilor de afecri pentru implicare. 

„Atunci cand antreprenori din sistemul privat se implică in sistemul public, visurile pot deveni realitate. Un asemenea vis a devenit realitate și pentru Secția Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Tg Jiu, prin ajutorul important acordat de către mediul de afaceri pentru achiziția unui sistem complet Stryker System 8 de ultimă generație în valoare de 20.000 euro, atât de necesar și folosit zilnic pentru intervențiile din cadrul sectiei de ortopedie. Un asemenea sistem oferă precizie,siguranță în utilizare și ne plasează in rândul secțiilor moderne de la nivel național. Multumesc prietenilor din mediul privat: Asociația Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017 - Domnilor Lelius Stanușoiu si Călin Lemnaru, EcoElectrice - Andreea Ecobescu, Petworld - Robleo Com - Loredana Balan, LifeScan Clinic, Lorkims - Instant Cash - Costin Cochina, Ilie Ilinca, Lorgis SRL, Helen Market KSM și MBN Clinic”, a postat pe pagina sa de socializare cunoscutul și apreciatul medic Niculescu.

Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste