La Carul din Stele, bucatele tradiționale se transformă într-o experiență de neuitat! Te poți caza în Turnul Medieval

 

Pensiunea Carul din Stele (4 Margarete n.red.) are o arhitectură deosebită care descrie tradiția din zona Olteniei în cel mai mic amanunt. Turnul Medieval al acestei pensiuni este una dintre atracții, pe lângă preparatele din bucataria proprie care se bazează pe producătorii locali de materii prime, unde gustul special și prospetimea celor gătite, impreuna cu ambianța muzicii populare live fac din fiecare masă servită o experiență de neuitat!

Carul din Stele se află în Beharca, din județul Dolj, la mai puțin de 24 km de o serie de mănăstiri, muzee, parcuri, magazine, precum și de Aeroportul Craiova. Proprietatea are un restaurant tradițional românesc, care servește preparate din bucătăria regională, bucate lăudate de toți cei au servit masa aici. Bucate tradiționale oltenești, produse achiziționate de la fermiereii din zonă, astfel că mereu le sunt byucătarilor la îndemână carne, ouă, legume proaspete. „Situat într-o zona liniștită, cu frumuseți naturale în cea mai pură formă, „Carul din Stele” a devenit în ani, reperul obligatoriu pentru cea mai bună mâncare tradițional românească, pentru evenimentele dumneavoastră importante, pentru liniștea nopților pe care au găzduit-o camerele noastre”, scrie pe site-ul unității de cazare. Camerele de la Carul din Stele sunt găzduite în clădirea Turnul Medieval a proprietății. Acestea au și balcon, iar suitele includ un dormitor și un living separat. Proprietatea are o piscină sezonieră în aer liber, sală de fitness, sală de conferințe și saună. Piscina este la mare căutare vara! „Un loc foarte frumos în care revin cu placere. Foarte curat, elegant, aproape de Craiova. Restaurant cu mâncare tradițională foarte bună”, a spus Mihaela, o turistă. „Camere spatioase, curate si frumoase. Terasa mare la camera. Mancare foarte buna . Personal amabil”, a scris alt turist.

Mai multe detalii despre pensiune și tipurile de camere care pot fi rezervate pe https://caruldinstele.ro/turn-medieval/

Galerie foto



Vizualizări: 1,818

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste