(închide)

Laurențiu Mălăescu: ''Cu mască și mănuși am vândut astăzi legume în piață! Unii clienți m-au felicitat pentru măsură"

 

Laurențiu Mălăescu, legumicultor din comuna Balesti, Gorj, a mers si in acest week-end la piata, pentru a vinde legume proaspete de sezon. De data aceasta, fermierul si-a pus  mască și mănuși, a luat de acasa dezinfectant pentru a dezinfecta suprafetele tarabei si pentru a se proteja, astfel, si pe sine si pe clienti. 

''A mers binișor, oamenii au venit mai ales sa cumpere cartofi si ceapa. Isi fac provizii, asa parea. Unii clienti m-au felicitat pentru masura, altii nu prea cred in aceasta epidemie. Sunt oameni si oameni. Fiecare cu parerea sa. Consider ca este importanta preventia. (...) Eu nu pun chimicale. Tot ce aduc la piata si ce am in solarii este natural. Am vecini care vin să culeagă direct din solarii legumele. (...) Sincer in perioada asta sunt cam stresat caci imi este frică să nu închidă piața si Carrefour - ul din Mall, acolo duc cea mai mare cantitate de verdeată. Vanzarile merg mai slab față de anul trecut. Si pretul este mai mic. Merg la piață cu frică pentru  iau contact cu multi clienti, de aceea si spun ca preventia este importanta. Am considerat ca fac bine sa port masca si manusi. Am vandut salată, ceapă și cu usturoi verde. (...) Sper sa treca cat mai repede toata situatia cu virusul si sa ne vedem de treburile noastre ca până acum. Abia astept sa pregatesc solariile pentru cultura de vara, adică rosii si castraveți...", a spus Laurențiu Mălăescu.

Antreprenorul Laurențiu Mălăescu este paznic la CNTV Târgu-Jiu, iar în timpul liber se ocupă cu multă pasiune si pricepere de solariile pe care le-a ridicat la Bălești. Niciodată nu s-a dat înapoi de la muncă și spune că iubește viața la țară. Pe Laurențiu Mălăescu și roșiile sale îl găsiți în Piața Mare din municipiul Târgu-Jiu, acolo unde vinde de câțiva ani legumele din solariile sale de la Bălești.

Galerie foto


Vizualizări: 1,613

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste