(închide)

Liceul Tehnologic Motru a primit acreditare pentru implementarea proiectelor Erasmus pentru următorii cinci ani!

 

Ultimii ani au însemnat pentru elevii și profesorii Liceului Tehnologic Motru rezultate foarte bune la olimpiade și concursuri școlare, numeroase proiecte implementate cu succes, dezvoltare și implicare, dorința de a avea rezultate cât mai bune  pe plan școlar, dar și implicare în viața comunității locale. Un alt aspect foarte important în acești ani a fost vizat de dezvoltarea educației nonformale care se bazează pe promovarea abilităților de comunicare, lucrul în echipă, încrederea în sine, capacitatea de a rezolva probleme practice contribuind în dezvoltarea personală a elevilor, la participarea activă în societate. În cazul educației nonformale accentul este pus pe învățarea prin acțiune, învățarea de la egali și activitatea de voluntariat. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile acestei unități de învățământ! 

Unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să țină seama viitorii elevi ai acestei unități de învățământ ar fi aceea că Liceul Tehnologic Motru tocmai a primit acreditarea pentru următorii 5 ani pentru implementarea proiectelor ERASMUS!

În promovarea ofertei educaționale a unei instituții de învățământ un rol important îl are implementarea proiectelor Erasmus, tocmai de aceea, Liceul Tehnologic Motru a obținut acreditarea pe o perioadă de cinci ani. Timp de cinci ani, vom avea acreditare atât pentru elevi, cât și pentru cadre didactice în formarea profesională! Elevii au stagii de trei săptămâni pe formare profesională, în funcție de domeniul lor, indiferent că sunt la liceu sau profesională! Este un lucru extraordinar! Așteptăm cu drag viitorii absolvenți ai claselor a VIII a, să ne fie elevi!”, transmit reprezentanții Liceului Tehnologic Motru. 

https://www.erasmusplus.ro/rezultate-selectie-2022


https://www.erasmusplus.ro/library/VET/2023/Rezultate%20selectie/Rezultate%20KA120%20VET%20-%202022.pdf

Proiectele ERASMUS sunt despre promovarea valorilor europene, învățării sub toate formele sale, implicării comunitare și dorinței de schimbare în bine prin educație!

Galerie foto


Vizualizări: 1,189

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste