(închide)

Reducerea abandonului școlar în Școala Gimnazială Școala Gimnazială Nr.3 Rovinari, proiect important în derulare

 

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” - ”DIN GRIJĂ…PENTRU COPII!

Școala Gimnazială Nr.3 Rovinari, județul Gorj, beneficiază, prin Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS), finanțat de Planul Național pentru Redresare și Reziliență al României (PNRR), de un grant în valoare totală de 795.310,0 lei, prin intermediul căruia, în perioada 2022-2025 derulează proiectul “DIN GRIJĂ…PENTRU COPII!”, cod F-PNRAS-1-2022-2433.

Activitățile pe care le vom desfășura în școala noastră, în cadrul proiectului “DIN GRIJĂ…PENTRU COPII!” se adresează atât elevilor cât și cadrelor didactice. Elevii beneficiari ai programului vor participa la activități remediale de meditații la materiile școlare unde au rezultate slabe, vor primi cărți și seturi de rechizite necesare activității școlare și vor participa la activități recreativ-educaționale. La rândul lor, cadrele didactice vor beneficia de cursuri și workshopuri susținute de formatori și specialiști în domeniul psihologiei școlare în vederea perfecționării și dobândirii tehnicilor necesare identificării timpurii și prevenirii fenomenului de abandon școlar. 

Prin implementarea activităților din proiect, ne dorim ca la nivelul școlii să se dezvolte un climat pozitiv și incluziv care să determine reducerea absenteismului, facilitarea învățării, creșterea motivației elevilor, stimularea lucrului în echipa. 

“PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” - șansa pentru un viitor mai bun al elevilor noștri!

Persoana de contact

Director,

Prof. Cincă Mihaela-Emilia

Email: [email protected]

Vizualizări: 410

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste