Lorena și Flavia, gemenele de la Doina Gorjului, amfitrioane ale Balului Bobocilor Liceului de Arte

 

Frumoasele și talentatele surori gemene, care sunt dansatoare ale Ansamblului Doina Gorjului, vă invită la un minunat bal-Balul Bobocilor Liceului de Arte Târgu-Jiu! Lorena și Flavia Barbu sunt elevele acestei unități de învățământ, în clasa a XII-a, dar și câștigătoare ale titlului de Miss Boboc locul II si III- 2016! Cele două fete vor prezenta Balul Bobocilor 2019, iar biletele la acest bal se pot achiziționa fie de la Lorena și Flavia Barbu, fie de la Patricia Filipescu, fostă Miss Boboc.

Pe 5 decembrie, la Anna Summer Events la Sala Rondă, de la ora 19.00, va avea loc Balul Bobocilor Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu” din municipiul Târgu-Jiu. Anul acesta tema acestui important eveniment este Zodiacul, așa că cele 12 zodii participante la Miss Zodiac vor avea de trecut câteva probe interesante. „Nu contează zodia in care te-ai nascut, te vei regăsi în spectacol! Va fi o seară incendiară, plină de momente semnificative, multă distracție și voie bună, pe placul astrelor! La concursul de Miss participă 12 adolescenți, elevi ai Liceului de Arte Constantin Brăiloiu din Târgu Jiu. Vor fi mai multe probe în cadrul Balului, special gândite pentru aspirații la marele titlu: cultură generală, proba de talent, defilarile în rochii de seară și o probă surpriză! Vă așteptăm în număr cât mai mare. Biletele costă 25 lei și 35 de lei V.I.P”, spun prezentatoarele evenimentului mult așteptat.
În afară de spectacolul oferit de „luptătorii” pentru titlul de Miss și Mister Zodiac, organizatorii Balului Liceului de Arte le pregătesc și alte surprize celor care vor alege să își petreacă seara de joi la Anna Summer Events!

Invitatul special al serii de joi, 5 decembrie, va fi artistul Uddi. Dragoș Udilă-cunoscut ca și Uddi-va încinge spiritele și promite ca seara celor prezenți să fie una perfecta! X-Factor a fost rampa de lansare pentru UDDI. În ciuda faptului că nu a ajuns printre finalişti, a devenit un nume cunoscut în industria muzicală românească. Are o carieră la care mulţi tineri din România aspiră, a colaborat cu artişti renumiţi din ţară precum Delia, Elena Gheorghe, Whats Up, Randi şi Jo şi a lansat single după single.

Galerie foto



Vizualizări: 1,907

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste