Un tânăr valoros al Gorjului va aprinde iluminatul festiv la Târgu-Jiu

 

De Ziua Națională a României, autoritățile locale din municipiul Târgu Jiu vor aprinde și iluminatul festiv. De asemenea, va fi organizat un concert la care sunt așteptați mii de târgujieni.

De 1 Decembrie, la Târgu-Jiu, formația Zdob și Zdub va concerta în centrul municipiului. Tot atunci, la ora 19.00, un adolescent valoros al municipiului va apăsa  butonul pentru aprinderea iluminatului festiv. „Aprindem luminile festive la Târgu Jiu, ca în fiecare an, pe 1 Decembrie, ora 19,00, de Ziua Națională a României. Și de această dată am ținut ca unul dintre cei mai talentați tineri ai municipiului Târgu Jiu să pornească iluminatul festiv. Am deosebita plăcere de a aduce în fața dumneavoastră, pe scena din centrul municipiului, pe domnișoara Alexandra-Yasmine Polacek.
Elevă la Liceul de Arte "Constantin Brăiloiu", a participat la nenumărate festivaluri de muzică ușoară, clasică și populară, câștigând premii importante și aducând faimă municipiului Târgu Jiu. Va aștept, așadar, duminică, de Ziua Națională, să ne bucurăm împreună de evenimentele pe care vi le-am pregătit și sa încingem atmosfera in Piața Prefecturii!”, a spus edilul Marcel Romanescu.

Parada de 1 Decembrie va avea loc pe Bulevardul Constantin Brâncuşi, trecând  prin faţa Stadionului Municipal şi a Primăriei. La ora 11,00 se vor primi oficialităţile, la 11,05 intonarea imnului de stat, la ora 11.10 va avea loc o slujbă releigioasă- un Te Deum, la 11.30 o paradă militară, la ora 12,00 un moment artistic susţinut de Ansamblul Doina Gorjului. Ulterior, Direcţia de Protecţie Socială va oferi la Hotel Brâncuşi, 2.000 de porţii de fasole. 

Galerie foto



Vizualizări: 1,767

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste