(închide)

Vino la Târgul caritabil „Dăruim și Ajungem MARI”! Oferă bucurie copiilor din centrele de plasament

 

Se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă, cea mai frumoasă și așteptată perioadă din an, atât pentru copii, cât și pentru adulți! Pe 12 decembrie ai ocazia să aduci bucurie în sufletele copiilor din centrele de plasament din județul Gorj! Tot ce trebuie să faci este să vii la Mall-ul din Târgu-Jiu și să participi la târgul caritabil de iarnă „Dăruim și Ajungem MARI”. În cadrul acestui târg inedit, vei putea achiziționa obiecte hand-made frumoase și realizate cu dragoste și, astfel, îi poți oferi unui copil dintr-un centru de plasament bucuria unei excursii! Evenimentul de pe 12 decembrie este organizat de membrii Asociatiei Lindenfeld prin programul „Ajungem MARI”.  

Aceștia s-au gândit că în perioada sărbătorilor de iarnă copiii din centrele de plasament primesc foarte multe cadouri. Tocmai de aceea, tinerii din „Ajungem MARI” au ajuns la concluzia că trebuie să se gândească și la viitor. „Cu sprijinul vostru ne dorim să strângem fondurile necesare pentru a putea organiza anul viitor excursii pentru cât mai mulți copii din centre de plasament. Vom merge la munte, în drumeţii, la muzee și parcuri de aventură! Toți copiii vor fi însoțiți de voluntari-prieteni care îi vor încuraja să se bucure de fiecare clipă!Vă așteptăm joi 12 decembrie între 12.00 şi 22.00 la Shopping City Târgu Jiu (strada Termocentralei nr. 10), împreună cu cei dragi, să vă bucurați de produsele hand-made pe care vi le pregătim. Fiecare cadou pe care ți-l faci ție sau celor dragi se transformă într-o donație care va ajuta copiii din centrele de plasament din Gorj să meargă într-o excursie! Dacă aveți, puteți aduce jocuri și jucării educative, hărți și enciclopedii interactive. Vă rugăm să fie în stare bună, pentru că le vom oferi copiilor din centre, iar voluntarii îi vor ghida să le descopere și să învețe cu bucurie”, este mesajul celor de la „Ajungem MARI”. 

Ajungem MARI este principalul program al Asociatiei Lindenfeld si susține educația a peste 2200 de copii din centre de plasament și medii defavorizate din Bucuresti si 24 de județe prin mai multe proiecte, cel mai important fiind cel de recuperare școlară într-un mod interactiv alături de peste 1600 de voluntari. Alte proiecte includ ateliere creative, workshop-uri, cursuri vocaționale, logopedie, ieșiri, excursii, tabere de dezvoltare personală, consiliere vocațională și vizite de orientare profesională, toate cu rolul de a le da copiilor încredere în ei și a le forma abilități pentru a deveni adulți responsabili și independenți. Programul educațional Ajungem MARI a pornit cu fonduri 0 în 2014 și a finanțat inițial proiectele prin evenimente de strângere de fonduri pe platforma Galantom.

Detalii suplimentare pe  www.ajungemmari.ro // [email protected]

Vizualizări: 1,951

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste