„FRIENDS OF CARS” a împlinit un an! Adelin Boris: „Visul meu este să văd stickerul grupului pe cât mai multe mașini”

 

Pasiunea pentru mașini a adunat la un loc, grație lui Adelin Boris, sute și sute de tineri din Gorj și nu numai! Se întâlnesc destul de des în diverse zone din municipiul Târgu-Jiu și îi leagă atât pasiunea pentru automobilism, cât și prietenia. Tânărul târgujian, care a locuit ani de zile în Austria, a înființat anul trecut-chiar pe 11 noiembrie, o comunitate și un grup pe rețeaua de socializare Facebook, grup numit „Friends of Cars”.

De la câțiva membri, acum grupul-unul dintre primele de acest fel din Gorj, a ajuns la aproximativ 2.000 de iubitori de mașini. „Împlinim un an de zile pe 11 noiembrie! Grupul nostru se numește Friends of Cars și consider că membrii acestui grup îmi sunt amici, prieteni, suntem ca o familie foarte mare, căci ne suntem alături de câte ori unul dintre noi are nevoie de ceva, de sprijin. De anul trecut și până în prezent, Friends of Cars a fost implicat în organizarea mai multor evenimente de efect, zicem noi. Noi am creat si evenimentele cu cererile în căsătorie pe Insuliță, noi am făcut și expozițiile de mașini pe insulita, dar si la târgul auto success. Am 23 de ani și am creat acest grup pentru a cunoaște alte persoane, tineri pasionați nu doar din domeniul auto. Îmi place să petrec timp alături de oameni cu care pot să schimb păreri, idei. La început am fost undeva la 50 de membri, ulterior, într-un an de zile am ajuns la 2.000 de membri activi pe grup. Suntem cu toții prieteni, ne cunoastem și ne ajutăm unul pe altul. În acest grup avem oameni care au funcții importante, alții sunt muncitori, alții studenți, suntem diferiți, dar uniți de dragostea pentru mașini!”, a declarat Adelin Boris pentru Pagina Olteniei.

Pentru a păstra o legătură cât mai strânsă între membrii grupului Friends of Cars, Adelin Boris a început să organizeze întâlniri. „Ne întâlnim în diferite zile ale săptămânii, ieșim in jur de 20- 25 de persoane aproape mereu. Întâlnirile au loc cu motorul oprit mereu. Ne vedem pentru a discuta despre orice, nu neapărat mașini, apoi jucăm diferite jocuri, ne distrăm. Când este weekend, ca să nu deranjăm parcarea de la restaurantul unde ne mai vedem, mergem în parcarea Kaufland, după ora închiderii și bem câte o ciocolată caldă, râdem, glumim, socializăm”, a mai spus Adelin Boris.

Evenimente de efect organizate de Friends of Cars

Vara aceasta a fost una plină pentru Adelin Boris și Friends of Cars, căci au avut de organizat diverse evenimente. La unele evenimente, spune Boris, de exemplu la cel de pe 30 Martie 2019, care a avut loc pe Insuliță, au participat aproximativ 700 de șoferi. „Câteva evenimente făcute și susținute de noi ar fi Meeting Târgu Jiu - in care cu ajutorul și în parteneriat cu Targu-Jiu Cars am ajuns la o întâlnire de peste 700 de mașini pe Insulița Târgu Jiu si am avut invitați speciali din toate județele Olteniei. Al doilea eveniment ar fi EXPO SUMMER SHOW, un eveniment în care am participat ca și parteneri cu Târgu Jiu Car's. A fost un spectacol de mașini cu invitați din întreaga Românie, cu peste 20 de sponsori oficiali. Am mai avut cereri în căsătorie la care am ajutat, una dintre ele ajungând chiar pe toate canale Tv! Țin să mulțumesc persoanelor din staff-ul nostru: Luiza Negovan - Valentina Terheci - Cristina Holt - Adrian Lăudat. Un staff care mi-a fost alături si m-a susținut în orice proiect si la orice am avut nevoie”, a afirmat Adelin Boris.

Absolvent al Liceului Teologic-pasionat de mașini

Adelin Boris s-a născut și a crescut la Târgu-Jiu, aici absolvind cursurile Liceului Teologic Sfântul Nicodim. După, a plecat din țară alături de familia sa și au locuit cinci ani în Austria. A lucrat acolo, și-a încropit și o mică afacere, dar anul trecut a decis să revină acasă. Și-a găsit un job la Târgu-Jiu și toate îi merg bine, mai ales, spune el, datorită faptului că a întâlnit o fată cu adevărat specială! „Iubita mea, Luiza Negovan, interpretă de muzică populară, datorită ei am decis să mă reîntorc în țară și să traiesc din nou acasă! (…) Pasiunea mea cea mai mare este implicarea în diferite proiecte de socializare cu diferite subiecte de activitate. (…) Pe viitor, pentru Friends Of Cars îmi doresc să ajungem recunoscuți nu doar în zona Gorjului. Din această familie pe care am reușit să o cream, vreau să ajungem să fim chiar un grup national. Visul meu este să văd stickerul grupului nostru pe cât mai multe mașini, mașini ale pasionaților, ale celor ca noi!”, a declarat Adelin Boris.

 https://www.youtube.com/EXPO

Galerie foto







Vizualizări: 2,202

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste