(închide)

Motru: Au sărbătorit-o pe cea mai în vârstă angajată din Gorj!

 

Sofia Chițoran, bătrâna din Motru, care lucrează la Grădinița din Leurda, a împlinit astăzi 84 de ani, iar preșcolarii, educatoarea și edilul Gigel jianu i-au făcut o frumoasă surpriză! Bătrânica a primit un tort și flori din partea copiilor, personalului grădiniței și a primarului din Motru.

Sofia Chițoran s-a bucurat de surpriză: „Am venit de dimineață, pe la ora 4.00 ca să fac focul, am făcut și curățenie, cum face de fiecare dată. Mi-au adus flori și tort! Au știut că este ziua mea. M-am bucurat (...) Azi am împlinit 84 de ani și plec pe 85! Aș vrea, ca atât cât m-o mai ține Dumnezeu, să stau cu copiii, la grădiniță. Când nu oi mai putea, aș vrea ca tot satul să mă duc la mormânt, pentru că am stat cu copiii”.

Și educatoarea s-a bucurat că tanti Sofia a putut fi sărbătorită la grădiniță: „Când am ajuns la grădiniță, domnul primar era acolo și îi adusese tort! Tanti Sofia a zis că se simte din ce în ce mai tânără, se simte foarte bine în mijlocul copiilor și își face datoria cu vârf și îndesat! Îi iubește foarte mult pe copiii și noi o iubim pe ea! Îi dorim multă sănătate! Iarna vine foarte devreme, ca să se asigure că va fi cald în clasă”. 

Edilul Gigel Jianu a declarat că a dorit să îi facă această surpriză frumoasă bătrânei pentru că aceasta merită, fiind un exemplu pentru întreaga comunitate. „Toată lumea știa că este ziua dumneaei și am vrut să îi facem o frumoasă surpriză. Am adus tort și dulciuri, pe care, bineînțeles, le-a împărțit cu copiii! Nu se aștepta și am ținut neapărat să o felicit. Ne dorim să fie alături de noi cât mai mulți ani de acum înainte! Inclusiv duminica dânsa merge să facă caldură. Copiii i-au adus flori și i-au urat La mulți ani! Să ne trăiască, tanti Sofia, pentru că este un exemplu pentru fiecare dintre noi!”. 

Galerie foto










Vizualizări: 1,862

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste