(închide)

LPS Târgu Jiu a câștigat Campionatul Național U13! Primarul Romanescu i-a felicitat pe campioni

 

Elevii de Liceul cu Program Sportiv care fac parte din echipa de fotbal a unității școlare au câștigat Campionatul Național Under 13, învingând CSA Steaua. Edilul marcel Romanescu i-a felicitat pe antrenori și pe elevi. „Felicitări antrenorilor Vali Tîlvescu și Dorin Hîrsu pentru modul excepțional în care au lucrat cu acești copii minunați! Sportivii din Târgu-Jiu ne pot aduce mari satisfacții prin rezultatele lor atâta timp cât sunt ajutați!”, a spus Romanescu. 

Duminică, 23 iunie, la Centrul Național de Fotbal Buftea, a avut loc ultimul meci al Campionatului Național Under 13, competiție rezervată copiilor născuți începând cu anul 2006. În fața a câteva sute de spectatori s-au înfruntat CSA Steaua și LPS Târgu Jiu. Potrivit www.frf.ro, la pauză, roș-albaștrii au condus cu 2-1. A deschis scorul cel mai tehnic jucător al finalei, Ștefan Bold, apoi Iulian Bărbulescu a înscris la vinclu, înainte ca Steaua să preia din nou conducerea în urma unui autogol al lui Andrei Poenaru. La reluare, gorjenii au intrat mai hotărâți și au reușit să întoarcă scorul. Marius Miruță a reușit o „dublă” și a fost desemnat jucătorul finalei.

Finala CN U13 s-a jucat în formulă 8+1, pe durata a două reprize de câte 30 de minute, pe teren redus (70 x 50 metri).

Campionii au primit sute de mesaje de felicitări, printre cei care le-a urat succes la viitoarele competiții fiind și Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.  "Felicitări campionilor de la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu! Echipa de fotbal a LPS a câștigat Campionatul Național Under 13, învingând CSA Steaua, pe terenul de la Buftea, cu scorul de 3-2. Felicitări antrenorilor Vali Tîlvescu și Dorin Hîrsu pentru modul excepțional în care au lucrat cu acești copii minunați! Cred că nu ne mai trebuie alte dovezi că sportivii din Târgu Jiu ne pot aduce mari satisfacții prin rezultatele lor, atâta timp cât sunt ajutați. (...) Vom continua investițiile pentru reabilitarea unor baze sportive, dar și pentru înființarea altora noi. Încă o dată felicitări, copii! Ne-ați făcut vara mai frumoasă!", a spus edilul Marcel Romanescu.

Galerie foto



Vizualizări: 778

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste