(închide)

Mănăstirea Nera, locul unde zeci de măicuțe produc leacuri naturiste apreciate în toată țara!

 

Mănăstirea Nera se află în localitatea Sasca Montană din județul Caraș Severin. Este un loc frumos și plin de spiritualitate, iar cei care i-au călcat pragul spun că liniștea găsită aici le-a vindecat sufletele, iar leacurile primite de la măicuțe, le-au vindecat trupurile! La Mănăstirea Nera sunt produse leacuri naturiste de mai bine de 10 ani. Aici funcționează două laboratoare sub sigla „NeraPlant”, produsele create aici putând fi achiziționate din magazinele naturiste din numeroase județe, direct de la Mănăstirea Nera sau de pe site-ul neraplant.ro

În localitatea sasca Montană există din 1994 Mănăstirea Nera, ridicată aici prin grija medicului prof.universitar dr. Pavel Chirilă și a Asociației Christiana. După câțiva ani, la Mănăstirea Nera au fost înființațte laboratoare de producție a unor produse naturiste tămăduitoare, la care muncesc cu râvnă și multă dragoste chiar măicuțele viețuitoare la Nera. În 2009, sub coordonarea Dr. Pavel Chirilă, a fost acreditat Laboratorul de suplimente naturiste, sub patronajul Sfinților Doctori fără de arginți. Apoi, la puțin timp, a primit acreditare și Laboratorul „Sfinții Tămăduitori”, dedicat produselor cosmetice bazate tot pe extracte din plante. De atunci, românii se bucură de puterea tămăduitoare a acestor produse. Măicuțele de la Mănăstirea Nera sunt cele care lucrează zi de zi în laboratoare, ele învățând de la medicul Chirilă despre puterea plantelor. „Măicuțele de la Nera țin mult nu numai la seriozitatea și calitatea activității Laboratoarelor Nera Plant, ci și la caracterul mărturisitor al acesteia”, scrie pe site-ul de prezentare a NeraPlant, produsele create la mănăstirea cu același nume. 

„Produsele Nera Plant au două mari calități: sunt manufacturate cu suflet, din inimă, cu rugăciune, iar în al doilea rând sunt manufacturate din ingrediente naturale, cu grijă selectate, din plăntuțe culese fir cu fir de măicuțe. Aceleași mâini pe care măicuțele le ridică la rugăciune, aceleași mâini care la începuturi au plămădit beton și l-au cărat cu roabele, pentru construirea chiliilor, astăzi plămădesc deopotrivă prescurile pentru dumnezeieștile liturghii care țin lumea și preparatele de laborator, după străvechi rețete mănăstirești și sub atenta îndrumare a aceluiași inimos și mărinimos doctor Pavel Chirilă”, potrivit site-ului https://neraplant.ro/povestea-nerei/laboratoarele/

De-a lungul anilor, maicile au urmat cursuri de fitoterapie, școli de asistență medicală, farmacie și psihologie. Plantele pe care maicile le folosesc în procesul de producere a tincturilor, siropurilor, ceaiurilor, săpunurilor, cremelor etc sunt culese cu grijă, doar din locuri nepoluate, de pe munții din jurul Mănăstirii, din văile pure etc. Plantele sunt culese după reguli stricte, cu respectarea calendarului fitoterapeutic străvechi, cu ajutorul căruia măicuțele află care este perioada propice pentru culegerea fiecărei plante medicinale. 

De fiecare dată, măicuțele cheamă binecuvântarea lui Dumnezeu asupra remediilor ce ies din mâinile lor. Măicuțele urmează rețete vechi tradiționale mănăstirești în crearea leacurilor. La Mănăstirea Nera sunt cultivate diverse tipuri de plante medicinale.

Puteți comanda produsele NeraPlant direct de la site-ul mănăstirii-https://neraplant.ro/

Galerie foto





Vizualizări: 116,946

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste