(închide)

Meci caritabil între Pandurii și Universitatea Craiova Maxima-Old Boys! Scopul: achiziționarea unui hemomixer

 

Situația de la Centrul de Transfuzii Sanguine Gorj este una destul de delicată, existând fie probleme cu stocul de sânge, fie cu aparatura învechită și uzată. Aflând despre problemele pe care le au angajații cu aparatura veche, Lia Cristina (din Rovinari, cunoscută opiniei publice ca și „vânzătoarea care își ajută mereu semenii” n.red.) prin Asociația „Glasul Sufletului” va organiza un meci caritabil cu scopul de a achiziționa un hemomixer pentru Centrul de Transfuzii din municipiul Târgu-Jiu. Potrivit unei postări a Liei, aceasta a mers să doneze sânge și a aflat de la una dintre asistente că un astfel de aparat abia se mai ține în șuruburi! Așa a decis că este momentul să facă ceva! „Un astfel de aparat nu valorează o avere, doar 10.000 de LEI .... cele vechi sunt de zeci de ani ..... O să organizăm un meci de fotbal între PANDURII OLD BOYS și UNIVERSITATEA CRAIOVA OLD BOYS, ei vor lupta alături de noi! DECI LUPTAM PRIN FOTBAL PENTRU ACEST APARAT numit HEMOMIXER! Haideți, dragii mei, să luăm aparatul fără de care nu există speranță! Bilete pe dig la magazinul second hand de electrocasnice ELECTROMAGIC. Cei care ne pot ajuta in vînzarea biletelor ar fi minunat să ne susțină cît mai repede pt că timpul este scurt avem doar 3 zile la dispozitie. În Rovinari mă puteți contacta pt bilete”, a postat Cristina Lia din Rovinari. 

Astfel, pe 19 decembrie, la Colegiul Național Virgil Madgearu (Liceul Economic n.red.) din municipiul Târgu-Jiu veți putea asista la un frumos meci între două echipe iubite de fanii sportului cu balonul rotund: Pandurii Târgu-Jiu și Universitatea Craiova Maxima-Old Boys! Prețul unui bilet este 15 lei. Meciul se va juca de la ora 13,30. 

Rovinăreanca Lia este cunoscută grație bunătății și implicării de care dă dovadă mereu când vine vorba despre semeni care au nevoie de ajutor. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,526

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste