(închide)

Mihnea, Elena și Mihai, cei trei gorjeni de valoare de la Vocea României! Au primit sute de mesaje de la fani după dueluri

 

Momente importante pentru cei trei gorjeni care au participat la showul Vocea României: vineri seara, 2 noiembrie, a fost difuzată etapa duelurilor, iar cea care va continua în acest concurs este Elena Hasna. Mihnea Vîlceanu și Mihai Turbatu au cântat foarte bine, fiind apreciați de antrenori, dar drumul lor la Vocea României s-a încheiat. Fiecare dintre cei trei talentați tineri a primit zeci de mesaje de apreciere și încurajare, atât Mihnea, Elena, cât și Mihai fiind foarte talentați și având un viitor promițător în muzică, marea lor pasiunde!

Andra a ales să îi trimită la duel pe cei doi târgujieni din echipa sa: Elena Hasna și Mihai Turbatu! Momentul și piesa aleasă au fost impresionante, iar Andra a ales să meargă în etapa LIVE-urilor cu Elena Hasna. „In urma cu 3 ani cântam împreuna, pentru prima data. Acum, tot împreuna pe scena concursului Vocea Romaniei. Sunt fericita și trista in același timp. Mi-as fi dorit sa continuam și sa luptam împreuna pentru marele trofeu, sa ne croim ambii drumul spre marea finala. Sper din suflet ca v-a plăcut duetul, nu duelul nostru! Ne vedem in etapa următoare... bineînțeles, cu noi provocări! Mihai Catalin Turbatu, am încredere ca vei reuși orice ți-ai propus! Concursul continua, prietenia noastră continua, de asemenea, fără niciun dubiu!”, a scris pe Facebook Elena Hasna.

Prestația superbă a Elenei și a lui Mihai la Duelul de la Vocea României: AICI

Al treilea gorjean de la Vocea României, Mihnea Vîlceanu, s-a duelat cu Letiția Roman, Smiley alegând să meargă mai departe cu tânăra. Publicul și antrenorii au fost încântați de momentul frumos oferit de cei doi concurenți. "Va multumesc pentru tot sprijinul. Sunteti niste oameni minunati si promit ca nu ma voi opri aici. Sper ca a iesit un moment frumos. Felicitari Letitia Andreea Roman si succes pe mai departe. Mersi Smiley pentru ocazia oferita de a participa in acest concurs. Ma inclin si inca odata va multumesc pentru tot ceea ce faceti si tot ceea ce sunteti", a scris Mihnea Vîlceanu pe pagina sa de socializare.

Minunata prestație a lui Mihnea Vîlceanu din etapa Duelului AICI

Mesaje de susținere!

Prietenii și cunoștiințele celor trei concurenți, dar și oameni care doar îi admiră, necunoscându-i personal, le-au lăsat sute de mesaje pe rețele de socializare. „Ești un campion, îndiferent de situație! Mesajul pe care l-ai transmis tu e mai frumos și mai puternic decât orice voce din lume! Te felicit, Mihnea! Să fii fericit!”, a scris un amic pe pagina lui Mihnea Vîlceanu. „Ai ramas acelasi om deosebit plin de viață și încrezător. Sa crezi in visul tau mereu și să nu te lasi învins niciodată. Acolo sus cineva te iubeste!!Felicitări și mult succes pe viitor!”, a postat o doamnă. „Nu doar ca ne.a placut,ne.a si emotionat!???????? Meriti din plin tot ceea ce ti se ofera!????Eu iti voi tine pumnii mereu si te voi vota de cate ori va fi nevoie! Hai in Finala,Elena!”, a postat o tânără pe pagina Elenei Hasna. 

Dezamăgiți de alegerea lui Smiley

Pe paginile de socializare au apărut mai multe mesaje în care zeci de români și-au arătat dezamăgirea față de aleferea lui Smiley, care a preferat-o pe Letiția. „În seară această însă, Mihnea a demonstrat că poți fi un artist fără să ai coregrafie, costum de scenă sau alte artificii "cu priză la public", a cântat cu bucurie și șarm, a "trecut sticla". Sper că doar faptul că difuzarea nu este în ordinea filmărilor, iar duelul acesta a fost după ce ceilalți jurați și-au ales deja concurenții "furați" și de aceea nu a fost salvat. Păcat că nu s-a păstrat formatul de anul trecut cu salvarea continuă”, a scris un utilizator. „Mihnea cred că a fost primul concurent care a avut inițiativa de a compune și insera o strofă proprie într-o melodie și nici măcar asta nu a fost apreciat.. voce nu mai zic...a fost MULT mai bun...oare pe ce criterii se merge mai departe în acest concurs????? compozitor și voce și se pare că degeaba....trist că nu a fost apreciat de absolut nici un antrenor. Pe bune, Smiley, ai ratat o voce superbă. Mihnea a avut vocea mai Bună. Rușine pt alegere. Felicitări, Mihnea!”, a scris altcineva.

Galerie foto








Vizualizări: 700

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste