(închide)

Mihnea Vîlceanu, alături de Mădălin Ionescu la Gala Atipic Beauty!

 

Târgujianul Mihnea Vîlceanu a participat joi seara la Gala Atipic Beauty, eveniment care a avut loc la Palatul Parlamentului din Capitală. Nu este prima participare a lui Mihnea la această prezentare de modă care aduce un omagiu frumusetii dincolo de aparențe. 

Și de data aceasta, pe catwalk, alături de Mihnea Vîlceanu a urcat vedeta de televiziune Mădălin Ionescu. „Atipic Beauty 2018! Multumesc Cezar Ionascu pentru tinuta impecabila si pentru sfaturile oferite. De asemenea, multumesc Madalin Augustin Ionescu pentru sustinerea cauzei si pentru faptul ca ati defilat alaturi de mine. Ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc. Inca un eveniment reusit!”, a postat Mihnea pe pagina sa de socializare. Omul de televiziune Mădălin Ionescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihnea, de la care consideră că avem cu toții ce învăța: „Înainte de accident, Mihnea era sportiv, premiant și iubea viața. După accident, Mihnea are succes la fete, este sportiv, este un student care a terminat facultatea ca șef de promoție și iubește viața! Avem ce învăța de la Mihnea”.

Mihnea Vîlceanu este un tânăr care a dovedit cu vârf și îndesat că poate învinge și depăși orice greutate. A găsit refugiu în muzică după accidentul de acum cinci ani, și-a depășit limitele, a absolvit cursurile UVT ca șef de promoție la Facultatea de Matematică-Informatică, acum fiind masterand. Participă la show-ul Vocea României și este dat ca exemplu de cei care îl cunosc. La Gala Atipic Beauty, Mihnea a vorbit despre drepturile persoanelor cu diazbilități și despre frumusețea interioară și atipică: „Mă bucur că sunteți aici în număr așa de mare. pentru mine este o onoare să fiu aici, să cunosc oameni extraordinari. Pentru noi, cei care suntem în scaunul rulant, este o experiență frumoasă căci defilăm aici pentru a milita pentru drepturile persoanelor cu diazbilități. Sper, cu timpul, să reușim să sădim în dvs., în toți oamenii, sămânța frumuseții atipice despre care vorbim în această seară, la Gala Atpic Beauty. Sper ca semnenii să ne sprijine mai mult!”.  

Galerie foto




Vizualizări: 972

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste