Mihnea Vîlceanu și alți studenți, premiați în cadrul Galei Tineri pentru Excelență de la Timișoara

 

Tinerii liberali din Timis au organizat si in acest an o gala pentru a-i premia pe cei mai studiosi studenti din judet. Talentatul Mihnea Vîlceanu, tânăr pasionat de muzică, dar mai ales șef de promoție al Universității de Vest-Facultatea Matematică-Informatică, a fost premiat și felicitat în cadrul evenimentului. Și anul trecut, gorjeanul a primit diplomă de excelență pentru rezultaele obținute la facultate din partea Primăriei Timișoara și a Politehnicii, acum fiind rândul celor de la TNL să îi recunoască valoarea academică. 


Joi seara, la Timișoara, a avut loc Gala ”Tineri pentru Excelență”, eveniment ce a avut ca scop recunoașterea meritelor studenților care au făcut performanță în domeniile pe care le-au aprofundat. Evenimentul a fost organizat de TNL Timiș. Sandru Cosmin, președinte TNL Timiș, a spus că tinerii care au făcut performanță în educație trebuie promovați. „Ideea organizării acestui eveniment a apărut din dorința de a celebra Centenarul prin promovarea și susținerea adevăratelor valori din cadrul celor patru universități de prestigiu din Timișoara. Cu toții ne dorim o Românie mai bună, iar tinerii premiați la această gală pot contribui la clădirea acestui ideal. Ar trebui ca întreaga clasă politică să-și îndrepte atenția către astfel de tineri, pentru a-i încuraja să performeze la ei acasă. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui proiect, care nu ar fi fost posibil fără sprijinul acordat de către conducerile celor patru universități, mediul de afaceri din Timiș, colegii din PNL și întreaga organizație de tineret”, a spus Sandru.

Printre studenții care au fost premiați joi seara s-a numărat și gorjeanul Mihnea Vîlceanu, 21 de ani. Târgujianul a absolvit Facultatea de Matematică Informatică, ca șef de promotie, iar acum este la Master, tot la Universitatea de Vest din Timisoara. Pasionat de muzică, Mihnea a participat anul acesta și la show-ul Vocea României, fiind foarte apreciat de jurați și public. 

Galerie foto



Vizualizări: 390

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste