(închide)

Motreanca Alexia Bojin, locul I la turneul de tenis „Trofeul Ruxandra Dragomir”

 

În perioada 15-21 iunie are loc la Pitești, județul Argeș, cea de-a XXV-a ediție a turneului național de tenis „Trofeul Ruxandra Dragomir”, organizat de Tenis Club As. Talentata elevă din Motru, Alexia Bojin, a câștigat premiul I al acestui turneu național.

În deschidere, Ana Bogdan, o sportivă de elită, fostă participantă și câștigătoare a trofeului, a avut un schimb de mingi cu participanții la competiție. Și Simona Halep și alte nume deja cunoscute în tenisul românesc au câștigat de-a lungul anilor acest trofeu. „Este unul din turneele de tradiție din tenisul românesc. Este de ajuns să fie citită diploma aniversară a celor care au jucat aici de la Simona Halep la Victor Hănescu și de la Adrian Ungur la Sorana Cârstea, de la Ana Bogdan, la Ilona Ghioroaie și alte câteva sute de nume. Pentru a înțelege, trofeul Ruxandra Dragomir Tennis Revolution este deja trecut, prezent, dar sperăm și viitor. Avem o ediție aniversară la care toți sportivii au înțeles că participă la o adevărată sărbătoare a sportului alb”, a declarat pentru Jurnal de Argeș profesorul Gabriel Săndulescu, managerul Tenis Club As https://www.jurnaluldearges.ro/index.php/flux-stiri/sport/item/26749-gabriel-sandulescu-trofeul-ruxandra-dragomir-este-deja-trecut-prezent-dar-speram-si-viitor.

Alexia Bojin, stea a tenisului din Gorj!

Motreanca Alexia Bojin are 8 ani și este elevă la Colegiul Național „George Coșbuc”. De mai bine de doi ani de zile, micuța joacă tenis și are rezultate foarte bune și chiar excelente la competițiile interne și internationale. Fetița are 10 finale jucate, mai multe locuri I câștigate și alte peste 10 premii II și III la competiții naționale și internaționale. Potrivit părinților săi, de-a lungul anilor, Alexia a câștigat, de exemplu, locul I la un turneu organizat de Federația Română de Tenis de la Timișoara tot în 2017, iar astăzi, 18 iunie, a câștigat locul I la Turneul „Trofeul Rixandra Dragomir”. „Turneul s-a desfășurat la Tenis Club AS Pitești și a început de vinery. Au fost 12 fete înscrise, este un turneu foarte important care are loc o dată pe an. Au avut ca invitați speciali chiar pe Ruxandra Dragomir, pe fiica ei, Ana Bogdan și Ilona Ghioroaie! Nume mari din tenisul românesc! Alexia a luat locul 1! Au fost concurente din București, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Pitești. Finala a avut-o Alexia cu o fată chiar de la clubul organizator”, au spus, pentru Pagina Olteniei, părinții Alexiei Bojin.  

Galerie foto









Vizualizări: 2,071

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste