(închide)

Motreanca Alina Chirculescu va concura în Dubai pentru titlul „Cel mai bun model al anului” la World Fashion Festival Awards

 

Alina Chirculescu originară din municipiul Motru este, la cei 24 de ani ai săi, unul dintre cele  mai cunoscute fotomodele din România. An de an a bifat prezentări de modă foarte importante, concursuri de miss câștigate în afara României sau aici! În toamna acestui an, mai exact la începutul lunii octombrie, Alina Chirculescu va participa la World Fashion Festival Awards Dubai unde va concura pentru cel mai bun model al ANULUI! „Ne vedem pe 4-5 Octomber la World Fashion Festival Awards (toamna iarna 2019) unde voi concura pentru cel mai bun model al ANULUI”, a spus Alina Chirculescu.

Frumoasă, mereu cu zâmbetul pe buze, model multi-premiat, Alina Chirculescu este un model internațional cu un portofoliu care include prezentări mari designeri, artiști de machiaj etc. Pe parcursul carierei, motreanca superbă a câștigat multe titluri și trofee, printre care amintim Locul I al concursului internațional - Fotomodel al anului 2016, Locul 1 Miss 7 continente 2016, Turcia, Titlul „Cea mai frumoasă femeie de pe cele 7 continente din 2016”, Locul 1 Miss Plaja (Miss plajă) din România, Miss Diamond România 2016 sau Miss Uniq România, Miss FashionTV România. A defilat pentru Cătălin Botezatu, Laura Olteanu, Felba, Ioana Ciolaciu, Narcisa Pheres, Diana Caramaci, Ionuț Galvan etc. Este de asemenea Ambasador al mărcii pentru Fashion TV. 

Își dorea să lucreze la Emirates Airline! Și lucrează!

Emirates Airline din Dubai, Emiratele Arabe este locul unde Alina Chirculescu lucrează din 1 decembrie 2018. „Jobul de stewardesă e cel mai mare vis împlinit până acum, cred că mă va schimba foarte mult în sensul că voi evolua ca om din toate punctele de vedere. Sunt convinsă că altfel va fi stilul de abordare a unei situații, grația dobandită, cunoștințele pe care le voi acumula, deoarece este o onoare să lucrezi pentru o așa mare companie și desigur responsabilitatea va deveni din ce în ce mai puternică. Abia aștept să încep serviciul!(...)”, a spus, pentru Pagina Olteniei, motreanca Alina Chirculescu. Viața I s-a schimbat, însă Alina nu vrea să renunțe nici la modeling, așa că și în Dubai va încerca să ajungă la cât mai multe prezentări de modă. „Voi continua si cu modellingul, în timpul liber desigur. Am prieteni care fac modelling acolo si ma vor ajuta si pe mine sa ma familiarizez cu partea aceasta în Dubai. Cred că va fi bine, eu sunt un om foarte optimist”, a mai spus Alina Chirculescu într-un interviu oferit Paginii Olteniei anul trecut.

 Alina Chirculescu este ambițioasă, dar mai ales pasionată de ceea ce face și determinată să aibă succes! 

O puteți urmări pe pagina sa de Facebook.

Galerie foto





Vizualizări: 5,521

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste