(închide)

Motreanul Cătălin Zoican lansează o platformă de afaceri dedicată antreprenorilor din mediul rural

 

Absolvent al Colegiului Tehnic Motru, inginer cu diplomă în „Ingineria și Protecția Mediului în Agricultură”, absolvent de master în două specializări: Utilizarea durabilă a terenurilor agricole și Management în alimentația publică și agroturism și doctor al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, lansează pe data de 19 mai 2022 singura platformă (portal) online de afaceri din mediul rural din țara noastră. Stabilit în județul Timiș, motreanul va lansa portalul www.sanandrei.ro, care reprezintă un proiect dedicat atât antreprenorilor, cât și consumatorilor din comuna Sânandrei. 

Cătălin Zoican a activat, de-a lungul anilor, în Țara Galilor, dar și în Spania, s-a ocupat de un site de dezvoltare personală dedicat tinerilor; în anii de facultate a fost consilier privind orientarea în carieră și a urmat și un internship în Parlamentul României. „Nu este ușor să fii antreprenor, dar cred că este cel mai frumos drum pe care îl poți urma. România este o țară favorabilă pentru dezvoltarea de idei noi, având o piață în continuă dezvoltare. Îți dă libertatea de a alege ce vrei să faci și cine vrei să devii. Dacă muncești din greu și te și educi, cu siguranță o să pășești pe trepte înalte”, spunea Zozo, așa cum îi spun prietenii, într-un interviu pe paginaolteniei.ro

 Acum, se dedică unui proiect important: platforma www.sanandrei.ro, care este gratuită și menită să sprijine dezvoltarea localității Sânandrei din județul Timiș. „Portalul www.sanandrei.ro reprezintă un proiect dedicat atât antreprenorilor, cât și consumatorilor din comună, menit să pună în valoare munca excelentă pe care o depun acești oameni pentru a oferi produse și servicii de calitate pentru toți locuitorii comunei Sânandrei. Proiectul va fi susținut de profesioniști și de toți cei care doresc să se implice. Potrivit viziunii comune, fondatorii vor colabora cu orice instituție, organizație sau persoană care își va dovedi bunele practici. Consider că fiecare dintre noi e dator să contribuie la bunul mers al lucrurilor în comună. Cu speranța într-o comună unită, puternică și sustenabilă!”, a declarat  Cătălin Zoican, inițiatorul platformei pentru semnal-romanesc.com.

„Portalul acesta oferă strategia potrivită pentru afacerea dumneavoastră, ascultându-vă nevoile și viziunea, apoi dezvoltând un plan solid care acoperă o selecție largă de soluții, cum ar fi crearea website-urilor de prezentare, materialelor de identitate vizuală, etc”, a declarat antreprenorul Alin Chilianu, de la Servicii Elisoon.

Galerie foto


Vizualizări: 3,076

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste