(închide)

Motru: 300.000 de lei, pentru repararea unor străzi din oraș

 

Primăria Motru va demara, săptămâna viitoare, lucrările de reparații pentru 7 străzi și parcările din municipiu. Pentru această investiție s-au alocat 300.000 de lei. În urma organizării licitației, firma desemnată a încheiat contractul de prestări servicii, iar lucrările efective vor demara, miercuri, 17 octombrie.
Vor fi efectuate lucrări de reparații și plombări străzi, prin turnare de covor asfaltic, pe străzile Aleea Narciselor, în zona blocului 13, Aleea Zambilelor – bloc 10 , Aleea Piersicului -bloc J1, bloc 3 bis, 4 bis , 5 bis ; Aleea zona Boboana – bloc 3 bis, Aleea Ghiocelului – bloc 1 bis , Aleea Caisului, Aleea Bradului. Totodată, vor fi realizate lucrări de reabilitare a parcării din zona Str. Minerului – Complex Ghiocela – farmacie Bratifarm.
„Aceasta este o a doua etapă de lucrări de reparații, prima fiind efectuată în luna iunie a acestui an, când s-au alocat în acest scop 200.000 de lei. În perioada următoare va pune mare accent pe investițiile în infrastructură, iar la începutul anului viitor vor demara ample lucrări de modernizare și reabilitare a străzilor din municipiul Motru, pentru că sunt zone în care nu s-au făcut lucrări de când au fost construite cartierele, în urmă cu 40 de ani”, a spus edilul Gigel Jianu.

Vizualizări: 1,113

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste