(închide)

O creatoare de ii din Mehedinți s-a căsătorit în port popular! Povestea ei, inspirație pentru mirese

 

Creatoarea de ii Iulia Martinescu, din Mehedinţi, s-a cununat civil cu alesul inimii ei, pe data de 9 martie. Frumoasa brunetă a reuşit să impună acest dreescode întregului alai de nuntaşi, de la naşi, până la copilaşi. Naşii Iuliei Martinescu şi ai lui Bogdan Mihalache sunt nimeni alţii decât solista de folclor Emilia Dorobanţu şi soţul ei Cătălin Tutilescu, comisar şef la Garda Naţională de Mediu. 

Ţinuta miresei a fost o ie transformată în rochie, şi s-a asortat perfect alături de mirele ei. Iar naşii au îmbrăcat şi ei haine tradiţionale, alături de fiica lor Anastasia, care arăta precum o păpuşică. Mehedințeanca a fost felicitată de apropiaţi pentru ideea ei de a se căsători în cele mai preţioase haine, într-un local cu tradiţie, “Conacul Boierului” din Ponoarele, județul Mehedinți. 

Pe pagina sa de socializare au apărut foarte multe imagini din ziua nunții.

Este o creatoare plină de imaginație

Alături de o echipă frumoasă, Iulia Martinescu creează ii, iar doritoarele din țară și din străinătate le pot comanda. „Este bucuria sufletului meu, să arăt perechilor de tineri ca în momentele speciale frumusețea portului popular înnobilează și dă prestanță fiecărui chip. Sunt o femeie împlinită, îndrăgostită și cred că această energie pozitivă s-a transpus și în activitatea mea de creație din atelier. Alături de o echipa minunata, am reușit sa readucem la lumina cele mai frumoase ii din lăzile de zestre uitate”, a spus Iulia pentru http://www.7life.ro

Galerie foto




Vizualizări: 1,779

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste