(închide)

O farmacistă din Târgu-Jiu, femeie de afaceri, are succes și în domeniul „beauty”! Cursurile sale individuale, la mare căutare

 

Farmacista Adina Temereancă din municipiul Târgu-Jiu este o femeie de afaceri, dar și mama fericită a doi copii minunați. Tânăra a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și de 11 ani și-a deschis propria afacere, fiind administrator al unui număr de patru farmacii în județul Gorj. Afacerile îi merg foarte bine, însă acum doi ani, Adina a dorit o schimbare în viața sa și s-a apucat de cursuri în domeniul „beauty”. A reușit și în acest domeniu! Adina trainer apreciat de femeile care participă la cursurile sale individuale de extensii gene și hyaluropen (cursul Hyaluropen are la bază o tehnică revoluționară de injectare a acidului hyaluronic fără ac, fără durere, o tehnică noninvazivă care poate fi practicată de orice persoană n.red.). Multe tinere din Târgu-Jiu, și nu numai, au participat de-a lungul timpului la aceste cursuri și au reușit să își găsească o slujbă la saloane de beauty sau să demareze propriile afaceri!

Cursurile pe care Adina Temereancă le organizează sunt individuale, adică trainerul predă unei singure fete toată ziua. Hyaluropen este o noutate revoluționară, clientele nu mai simt durere, deoarece specialista în beauty nu folosește acul pentru introducerea acidului hyaluronic, iar costurile intervenției sunt mai mici. „Referitor la cursul de Hyaluropen trebuie spus că este o tehnică noninvazivă de injectare a acidului hyaluronic, tehnică care poate fi practicată de orice persoane, nu trebuie să aibă cunoștințe medicale sau experiență în domeniul frumuseții. Cursul durează o zi și cuprinde partea de teorie, demonstrația mea, a trainerului și apoi practica cursantei pe o domnișoară care ne servește ca model. După absolvirea cursului se acordă o diplomă recunoscută la nivel internațional și suport nelimitat. Este o șansă pentru orice femeie care dorește o schimbare profesională, o schimbare în viața sa!”, a spus farmacista Adina Temereancă. Trainerul mai predă și cursuri de extensii gene-tehnica de volum intens pentru o privire seducătoare!  

Detalii despre cursurile organizate de Adina Temereancă, dar și despre cum o puteți contacta pe frumoasa specialistă în domeniul frumuseții găsiți pe pagina sa de Facebook-Lash & Beauty-by-Adina

Adina Temereancă activează în domeniul beauty și puteți beneficia de tehnicile sale la Salonul Janyn Beauty Center din municipiul Târgu-Jiu. „Sunt perfecționistă, am multă rabdare și cred în noroc. Viața mi-a demonstrat lucrul următor: cu cât muncesc mai mult, cu atât am mai mult noroc! Prin muncă multă și rezultate foarte bune, am fost aleasă de Agenția Beauty Academy United Kingdom să-i reprezint pentru cursurile de Hyaluropen. Diploma pe care cursantele mele o obțin este acreditată și recunoscută internațional!”, a mai adăugat Adina Temereancă pentru Pagina Olteniei. 

Galerie foto






Vizualizări: 13,670

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste