(închide)

O nouă investiție la Berlești: localnicii o așteptau de 5 decenii

 

Compania Națională de Investiții, prin subprogramul ,,Lucrări în primă urgență", a aprobat spre finanțare un proiect de mare anvergură pentru localitatea Berlesti. Potrivit primarului Iulian Berlescu, cu finanțare de la CNI va fi dus la bun sfârșit proiectul ,,Construire pod în comuna Berlesti, sat Gâlcești, peste râul Amaradia"
"Este un proiect mult așteptat de mine, ca primar, un proiect care a necesitat foarte multă implicare atât a primăriei Berlesti cât și a instituțiilor județului Gorj: Prefectura Gorj, Apele Romane Gorj, OCPI Gorj, Direcția Silvică Gorj primăria Logresti, instituții care s-au întâlnit în urma ordinului emis de prefectul județului Gorj, în punctul Amaradia, unde s-a stabilit mutarea Hotarului comunei Berlesti, pentru a se putea realiza construirea podului. Mulțumesc pe aceasta cale tuturor instituțiilor implicate", a transmis primarul Berlescu.
Prin ordinul ministrului MDRAP,nr.2934/17.10.2019, s-a aprobat finanțarea investiției în valoare de 5.000.000 lei RON , podul va avea o lungime de 75 m și o lățime de 7,5 m.
"Este o investiție așteptată de locuitorii comunei Berlesti de peste 50 de ani. Speram ca prin realizarea acestui obiectiv de investiție în localitatea noastră să vina mai mulți investitori”, a mai declarat primarul comunei Berlești.

Vizualizări: 466

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste