O parte din Guvern dă presa în judecată pentru a o apăra pe iubita lui Dragnea

 

Gest fără precedent al unor persoane care fac parte din Guvernl României! Viorica Dăncilă, premierul României, Gabriela Firea, primaul Capitalei, Lia Olguța Vasilescu, ministrul muncii, Carmen Dan, ministrul de interne, și Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, președintele PSD, au dat în judecată site-ul Times New Roman, pentru un articol publicat după Congresul PSD. Articolul este un pamflet și se referea la iubita lui Dragnea, care a fost în primul rând în sală la Congresul PSD.

Irina Tănase și cele patru reprezentante PSD au solicitat în instanță suma de 500.000 de euro de la Times New Roman, conform jurnalistei Ionela Arcanu.

„Toate expresiile jignitoare la adresa doamnei Irina Tanase au declanșat o stare fizică și mentală de rău, fiindu-i chiar teamă și jenă să iasă pe stradă datorita imaginii deformate ce i-a fost creată în ochii publicului prin expresiile folosite în cuprinsul articolului distribuit un spațiul public”, se arată în dosarul depus la Tribunalul București, citat de evz.ro.

În aprilie, Consiliul pentru Combaterea Discriminării a sancționat publicația Timesnewroman.ro, pentru articolul „Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-iști, …’’. CNCD a anunțat că a amendat cu 5.000 de lei societatea care administrează publicația, tot cu 5.000 lei pe autorul articolului, cu 3.000 lei pe editorul șef și tot cu 3.000 lei pe administratorul Infant Media SRL.

Vizualizări: 313

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste