(închide)

O tânără din Motru, medic specialist endocrinologie la Spitalul Orășenesc Sinaia

 

Motreanca Oana Mincan a început să activeze ca medic specialist endocrinologie la Spitalul Orășenesc din Sinaia de zilele trecute. Olimpică în anii petrecuți în Motru, orașul său natal, doctorul Oana Mincan este foarte apreciat de pacienții săi. 

„Începând de luni 10 iulie 2023 își începe activitatea în Cadrul Ambulatoriului de specialitate - Cabinet Endocrinologie, dșoara Dr. MINCAN OANA, Medic specialist Endocrinologie. Dumneaei este medic pe post în unitatea noastră medicală și a ales să se prezinte la post și implicit să se stabilească în orașul nostru, lăsând Franța și tentațiile ei în urmă, respectiv orașul natal (Motru) și cel de formare profesionala (București). Îi urăm bun venit în echipa medicală a Spitalului Sinaia și-i dorim acomodare rapidă și desăvârșire în meserie! Această specialitate medicală reprezintă un element de noutate în structura spitalului, care vine în spijinul depistării și tratării unor patologii diverse și specifice”, a transmis conducerea unității medicale din Sinaia.

"În cadrul cabinetului de Endocrinologie se pot depista și trata afecțiuni glandulare variate, cele mai frecvente fiind afecțiunile tiroidiene, dar și hipofizare, paratiroidiene sau suprarenaliene. Pentru bolile tiroidiene, acuzele cel mai des întâlnite în rândul pacienților sunt oboseala accentuată, tulburări ale dispoziției, transpirații, palpitații, pierdere semnificativă in greutate sau câștig ponderal moderat, apariția gușii la nivel cervical anterior", a spus Dr. MINCAN OANA. 

Din 10 iulie 2023, la  Cabinetul Endocrinologie, dr Mincan oferă pacienților consulturi de specialitatea, ecografii de tiroidă, servicii medicale în regim de spitalizare de zi.

Cabinetul este în contract cu CAS Prahova și oferă atât servicii medicale în regim asigurat cât și contracost.

Vizualizări: 9,594

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste