(închide)

Olt: Start la depunerea cererilor pentru acordarea tichetelor sociale de Crăciun!

 

Primăria municipiului Slatina anunță demararea celui de-al 5-lea sezon de distribuire și depunere cereri pentru acordarea de TICHETE SOCIALE cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun 2018. În acest sens se vor menține cele zece puncte de pe raza municipiului amenajate inițial, puncte unde se vor putea distribui și depune cereri în perioada 1 septembrie – 19 octombrie.

Beneficiari ai acestei măsuri sunt: persoanele cu handicap grav sau accentuat și respectiv, pensionari - fără a se ţine seama de vârstă şi tip de pensie, dar ale căror drepturi obținute din pensie sau, după caz, din pensii și/sau venituri nete cumulate, sunt cel mult egale cu 1.200 lei/lună. Acordarea tichetelor sociale se va face pe bază de cerere scrisă, însoţită de mai multe documente. 

 Tichetele sociale, în valoare de 100 lei, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Beneficiarii le vor primi direct la domiciliu, prin intermediul Poștei Române, începând cu luna dinaintea evenimentului ce urmează a fi sărbătorit.

Cererea pentru acordarea Tichetelor Sociale va fi disponibilă gratuit atât la cele zece puncte publice, dar poate fi descărcată direct și de pe site-ul Primăriei Slatina – www.primariaslatina.ro și transmisă totodată on-line.

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste