Parcul de agrement și Pensiunea „Plaiul Castanilor” din Tismana, locurile perfecte pentru a sărbători Ziua Copilului!

 

Dorul de a cutreiera țara noastră frumoasă și ridicarea multor restricții cu ocazia Zilei Copilului, ne duc rapid cu gândul la o minivacanță sau măcar la o zi întreagă de relaxare în mijlocul naturii! Pentru că județul Gorj are nenumărate atracții turistice care merită a fi văzute, în materialul de mai jos vă prezentăm un loc cu totul special: Pensiunea „Plaiul Castanilor” și Parcul de agrement cu același nume din Tismana, superbă localitate binecunoscută datorită Mănăstirii Tismana.

Tismana este destinația turistică preferată de mulți români, care vin să viziteze Mănăstirea cu același nume, peșteri, sate mirifice în care trăiesc meșteri populari și artiști creatori inspirați de lumea satului românesc, peisaje de vis și multe alte tracții din zone limitrofe. Ridicarea restricțiilor ne va permite să reluăm călătoriile, să ne revedem cu oamenii dragi cărora le-am trecut pragul în trecut și de care ne este dor. Același dor îl simțim și față de locuri frumoase pe care nu le-am văzut de anul trecut. La Tismana vă recomandăm Pensiunea Plaiul Castanilor, lângă care veți găsi un extraordinar Parc de agrement, loc fantastic unde copiii dumneavoastră se vor simți excelent! Agropensiunea se află într-o gospodărie veche de 150 de ani, despre care Mihai Jerca, proprietarul, spune că a fost „transmisă și extinsă din generație în generație de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza. Clădirea este și un muzeu viu, cu multe obiecte vechi, folosite de străbunii din zonă în activitățile zilnice, dar și costume populare oltenești cu o vechime de peste 50 de ani”. Mihai Jerca este un tânăr antreprenor care a reușit să acceseze fonduri europene în 2015, iar din 2016 a inaugurat Parcul de agrement. Tot el se ocupă, alături de familia sa, și de agropensiune. „Sunt o persoană sociabilă, îmi place să călătoresc și să-mi petrec timpul cu oameni de la care am ce învăța”, spune tânărul pe site-ul său.

Informații găsiți pe http://agrement-tismana.ro/  și pe https://www.facebook.com/Parcul-de-agrement-Plaiul-Castanilor-785093614970895/

Parcul de agrement-un loc perfect pentru copiii aventurieri și nu numai

În Parcul de agreement „Plaiul Casatnilor” copiii dumneavoastră și nu numai, își vor putea testa abilitățile de lunetiști în poligonul de tragere cu replici airsoft reale ale unor arme celebre precum AK 47, American M4, PSL Dragunov, dar și arma lui Rambo. Totodata, datorită instructorilor Parcului, turiștii pot deveni arcași de elită. Lila și Gogu, cei doi ponei care trăiesc la Plaiul Castanilor, își așteaptă călăreții. „Bungee trambulina asteapta sa fie incercata de cei mai temerari dintre voi. Parcul dispune si de tiroliana si trambulina ambele rezervate exclusiv copiilor”, se spune pe site-ul de prezentare al Parcului.

Ce spun turiștii care au fost aici

Marea majoritate a turiștilor care le-au trecut pragul din 2015 și până în prezent, spun că pensiunea oferă condiții excelente de cazare, iar gazdele sunt oameni primitori și pasionați de ceea ce fac, oferindu-le celor care vin la ei clipe de neuitat. Pentru copii, cea mai mare bucurie este să petreacă cât mai mult timp posibil în parcul de agreement. „Oameni simpli de la țară, gospodari adevărați, foarte primitori şi cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare (…) Ideal pentru familiile cu copii”, spune un turist. „Dacă sunteți cu copii - minunat loc. Curtea enorma și bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am așteptat. Liniște și foarte frumos”, a scris Eugeniu. „Locație minunată! Recomand mai ales familiilor cu copii, au o pajiște superbă cu loc fain de joacă pentru copii, mâncare delicioasă, relaxare pentru intreaga familie, iar parcul de agreement este de vis”-George.

Galerie foto





Vizualizări: 2,561

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste