(închide)

Pensiunea Miraj din Polovragi, locul unde turiștii învață să prețuiască viața și darurile sale!

 

Minunatul județ Gorj cu peisajele sale de vis oferă turiștilor care decid să petreacă aici sărbătorile de iarnă momente de neuitat! De la pensiunile din zona de Nord a Gorjului și până la cele din comune precum Turcinești, Peștișani, cele din orașul Tismana și alte zone, aveți de unde alege ceea ce vi se potrivește. La Polovragi, de exemplu, vă recomandăm Pensiunea Miraj, situată în apropierea Cheilor Oltețului și a Mănăstirii Polovragi, adică într-un cadru mirific!

În câteva zile vom celebra Crăciunul, una dintre cele mai importante sărbători din an, un prilej de întâlnire cu cei dragi sau de relaxare la o cazare de vis! Când vine vorba despre relaxare și petrecerea unui sejur într-o destinație frumoasă, vă recomandăm comuna Polovragi, din Gorj, unul dintre locurile unde tradițiile se respectă, unde ospitalitatea oamenilor te cucerește și unde peisajele sunt mirifice. Polovrăgenii sunt oameni care cred în Dumnezeu, care apreciază ceea ce au, sunt bucuroși mereu de oaspeți și fac tot posibilul ca aceștia să se simtă bine.

„Mai sunt 8 zile până la Crăciun, Până la Nașterea Domnului. Este perioada în care trebuie să ne încărcam sufletul de liniște și pace, să lăsăm bucuria Crăciunului să ne pătrundă în inimă și credința să ne fie credință, în Dumnezeu și în tot ce este și va fi bine, iar noi, polovrăgenii, prin Mănăstirea Polovragi, considerată inima ortodoxă a Olteniei, ne simțim aproape de cele Sfinte. Străjuită de ziduri groase, mai ceva ca o cetate medievală, mănăstirea cu hramul Adormirea Maicii Domnului, reprezintă pentru cei încă în căutarea spiritualității un hotar așezat parcă între două lumi. Aici, fiecare trebuie să umble cu băgare de seamă”, spun localnicii. Pensiunea Miraj se află chiar în vecinătatea mănăstirii, așa că oaspeții pot ajunge foarte repede la lăcașul de cult. Este locația unde gazde sunt o familie primitoare și muncitoare, au muncit mult pentru a pune pe picioare această afacere de familie. Familia care deține Pensiunea Miraj cunoaște istoria comunei și a obiectivelor turistice, iar la Miraj vă veți putea bucura de frumusețea zonei, a Cheilor Oltețului și de liniște.

„Domnul Păpurică vă poate spune povești despre Peștera Polovragi, cea prin care a ghidat ani mulți la rând mii de turiști spre lumea necunoscută a lui Zamolxe. Personal vă spunem, mici fiind, eram fascinați de felul de a povesti....te purta în altă lume. Pensiunea Miraj, administrată în prezent de fiica și ginerele domniei sale, dispune de 6 camere: 2 triple tip apartament si 4 camere duble, cu o capacitatea totala de 14 adulti si 4 copii, fiind locatia perfecta pentru cei ce doresc cateva zile de liniste si relaxare cat si pentru evenimente private si intruniri de tip team-building. Toate camerele au bai proprii, tv lcd, wi-fi. (...) E o lecție de viață aici la Polovragi. O lecție nescrisă în nicio carte veche, lăsată la îndemâna oricui are ochi să o privească, din înaltul munților, pe crucile turlelor bisericilor, până în străfundurile inimii. Nu este un miraj, este o poveste fermecată, iar la Pensiunea Miraj veți trăi totul cu adevărat. Vă așteptăm cu drag la Polovragi!”, spun cei care administrează pagina de Facebook „Comuna Polovragi”. Polovragiul este statiunea turistica unde puteti petrece un sejur de relaxare, fiind incarcat cu istorie, traditii si energie pozitiva, dar si cu multiple obiective turistice ce pot fi vizitate atat in Polovragi cat si in imprejurimi: Manastirea Polovragi, Pestera Polovragi( Pestera lui Zamolxe ), Satul Dacic(Tabara de Sculptura in Lemn), Cheile Oltetului, Crucea lui Ursache, Padurea Colorata, Pestera Muierilor, Piramidele de la Slatioara, Culele de la Maldarasti, Muzeul de lut Horezu, Muzeul Trovantilor, Transalpina (drumul regelui), Trasee de drumetii.

Detalii despre pensiune mai jos:
https://www.facebook.com/Pensiunea.Miraj.Polovragi

https://www.booking.com/.../pensiunea-miraj-polovragi.ro...

Galerie foto



Vizualizări: 1,601

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste