(închide)

Polițistă din Târgu-Jiu, pictoriță foarte talentată: „Îmi doresc să am propria expoziție”

 

Frumoasa și talentata Corina Scurtu are 21 de ani și a ocupat vreme de șase luni funcția de purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Gorj. Acum, Corina, o pictoriță foarte talentată, lucrează la Poliția Municipiului Târgu-Jiu, fiind polițist de proximitate. Tânăra își uimește colegii și prietenii cu darul său de a îmbina culorile și de a realiza lucrări demne de expoziții!

Corina Scurtu a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina în iarna lui 2017 și a profesat o vreme la IPJ Caraș-Severin, după care a revenit pe meleagurile natale. Pictura este una dintre marile sale pasiuni și nu a făcut cursuri în acest domeniu. Totul este nativ și realizat cu multă dragoste! „Îmi place sa pun putina culoare în tot ceea ce fac. Ador culorile calde, reconfortante, care conferă liniște privitorului, dar în același timp, le prefer și pe cele stridente și țipătoare. Un lucru important: în orice pictura, îmi place nespus de mult să adaug culorile Drapelului României. Am dezvoltat mai mult această latură a mea în perioada în care am lucrat la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, imediat după absolvirea Școlii de Poliție. Culorile mă ajutau să îmi transpun gândurile pe hârtie și astfel, îmi alinam dorul de casă și de familia mea. În timpul liber pictez peisaje, flori, animale, fac și caricaturi. În scurt timp, îmi doresc să am propria expoziție. Prin această activitate, îmi doresc sa promovez cultura și arta și sa ofer, pe cât posibil, un exemplu tinerilor de astăzi. Nu trebuie să își petreacă timpul online, în fata unor ecrane robuste. Există atât de multe metode prin care ne putem recrea... Trebuie doar să ne punem imaginația la contribuție și să dăm frâu liber creației. Rezultatele vor apărea negreșit”, a spus, pentru pagina Olteniei, Corina Scurtu. 

Corina și-a dorit de când se știe să devină polițist. „Mi-am dorit sa ii pot ajuta pe oamenii aflați în dificultate și sa contribui, cât de puțin, la îmbunățirea societății în care trăim. Pentru mine, cea mai marea realizare pe plan profesional a fost sa reprezint Inspectoratul de Politie Județean Gorj, în calitate de purtător de cuvânt”, a mai adăugat talentata Corina Scurtu.

Mult succes pe viitor, Corina!

Galerie foto






Vizualizări: 4,891

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste