(închide)

Melisa, fetița cu ochii precum cerul senin și un zâmbet care merge la inima tuturor, are nevoie de ajutor!

 

Ana Neagu, inimoasa proprietară a "Lavandinne" si a plantatiei de lavandă de la Polata, ne cere tuturor ajutorul pentru o cauză nobilă si umanitară! "Ei bine, de cateva zile am o noua prietenă, Bianca, si un nou model de forță si putere de a răzbi, a ei fetita, Melisa. Mel este un pișcoțel de fetiță, care de aproape 4 ani, lupta zi de zi pt a ajunge la o viata asa "banala" cum ni se pare nouă", a spus Ana Neagu.

Astfel, la inceputul acestei săptămani, Ana Neagu, o antreprenoare cu o inimă mare si mereu pusă pe fapte bune, a făcut publică povestea emotionantă a unei fetite din municipiul Targu-Jiu, micuta fiind grav bolnavă si avand nevoie de ajutor. Cuvintele Anei i-au impresionat pe cei care i-au citit postarea: "Acum ceva timp am cunoscut o mamică, a carei fetiță cu ochii de un albastru ca cerul senin si un zâmbet care te loveste drept in inimă, stiam ca are ceva probleme, dar niciodata nu am stiut detalii, caci mamica nu s-a plans niciodata, din contra strângea ajutoare pentru alte mamici aflate in necaz, asa am cunoscut-o. Ei bine, de cateva zile am o noua prietenă, Bianca, si un nou model de forță si putere de a răzbi, a ei fetita, Melisa. Mel este un pișcoțel de fetiță, care de aproape 4 ani, lupta zi de zi pt a ajunge la o viata asa "banala" cum ni se pare nouă. Inca de la primele ei zile a luptat cu toata forța pt a veni in această lume, nu a ținut cont de niciun pronostic rezervat al medicilor, de situatia ei extrem de firava, de soarta in sine, ei bine , ea a vrut sa trăiască aici, cu noi in aceasta lume, si basta! Inca din primele luni a trecut prin incercari foarte grele, de la nasterea prematura, coma indusa si alte diagnostice pe care imi e greu sa le citesc, cu atat mai greu sa le scriu. (...) De ce nu am banuit problemele sale, deoarece la prima vedere nu se observa lupta din interiorul ei, iar asta se datorează mamei ei, eroina care a luptat si lupta de 4 ani pentru a o duce la terapii de recuperare. Cat de bucuroase si ce minunat ne simtim, noi mamele, cand puii nostri ne vorbesc. Bianca lupta din greu pentru asta, caci Mel comunica, inca, nonverbal", spune Ana Neagu.

Situatia Melisei s-ar schimba cu terapiile necesare, dar acestea sunt costisitoare, iar familia cu greu si le permite. Asa ca au nevoie de ajutor! Pentru a le veni in ajutor, Ana Neagu a creat mai multe produse fantastic de frumoase, pe baza de lavanda, produse pe care le-a scos la vanzare in magazinul sau situat in centrul orasului Targu-Jiu. In magazinul sa exista de cateva zile un colt dedicat Melisei, toti banii obtinuti din vanzarea acestor produse, vor ajunge la familia Melisei.  

"Nu pot sta indiferenta, nu pot sa ma întorc cu spatele stiind ca pt un dar, primit de mine atat de usor, alta mama se lupta din greu. Asadar, de cateva zile m-am pus pe meșterit câteva produse, găsiți in magazin,de astăzi, colțișorul Melisei, de unde puteți cumpara o jucarioara sau un alt produs special creat pentru ea. Toti banii stransi vor merge ca donatie pt terapiile necesare Melisei (Integrare senzoriala, Logopedie, Terapie ocupaționala, Terapie cu oxigen hiperbaric, kinetoterapie: Balance-suit, mecanoterapie, hidroterapie). Sa ii dovedim Melisei ca lupta ei nu este in zadar si ca suntem atatia oameni minunati alaturi de ea!", a mai spus Ana Neagu. 
Puteti dona si in mod direct in contul mamei:
Maria Bianca Savulescu
RO44INGB0000999905173614
Cu mentiunea "DONATIE MELISA"

Postarea Anei o gasiti pe https://www.facebook.com/lavanda.targujiu

Galerie foto




Vizualizări: 2,011

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste