(închide)

Polițiștii locali, Moș Crăciun pentru cinci familii din Târgu-Jiu!

 

Reprezentanți ai Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu au adus bucurie în casele  mai multor persoane cu o situație materială precară. Acestea au primit tot ce aveau nevoie pentru o masă îmbelșugată, jucării și haine pentru copii, dar și alte obiecte necesare unei gospodării.

Încărcați cu daruri, angajații Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu  au vizitat cinci familii. Prima familie vizitată este formată din patru membri și locuiește de numai o zi într-un apartament cu chirie. Mama are grijă de cei doi copii, în timp ce  tatăl lor își caută un loc de muncă după ce chiar astăzi a aflat că a fost concediat. Cei doi copii, cu vârste de 2, respectiv 3 ani nu își imaginau că în dormitorul lor vor putea admira un brad de Crăciun sau că vor sta în căldură. De jucării sau haine nici nu putea fi vorba. Pentru că au fost impresionați de cazul lor, polițiștii locali le-au oferit bradul gata împodobit în urmă cu câteva zile în instituție, dar și o sursă de încălzire.  De astăzi vor avea căldură, mâncare, jucării și haine.

Un alt caz impresionant este acela al unui tată care își crește singur cei patru copii. Și pentru ei, Moș Crăciun a venit încărcat cu daruri:  haine, alimente de bază, cozonac, dulciuri și produse tradiționale pentru sărbători.

Au mai primit daruri o mamă și cei șase copii ai săi. Cei șase copii sunt crescuți doar de mamă într-o locuință socială, iar eforturile ar fi fost mult prea mari să aibă tot ceea ce este necesar unei mese îmbelșugate. Ca și în acțiunile anterioare, banii au fost oferiți benevol de angajații instiuției, din propriul buzunar.

Galerie foto


Vizualizări: 283

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste